in

Χάρης Βαρθακούρης – Αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε επέμβαση – Η ανάρρωση και η επιστροφή του!

Σε επέμβαση υπεβλήθη προ ημερών ο Χάρης Βαρθακούρης, γεγονός που αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του.Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδοποιός, έκανε μόνο μία αναφορά στη σύντομη -προφανώς- περιπέτεια της υγείας του, θέλοντας να ενημερώσει του followers του για την επιστροφή του στις εμφανίσεις του. Μαζί, λοιπόν με τις ημερομηνίες των προσεχών εμφανίσεών του, ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε και στην περίοδο ανάρρωσης που διανύει.

 

  • Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδοποιός έγραψε:«Πάντα ήθελα κι εγώ να ανεβάσω μια αφίσα στην οποία μεταξύ κανονικών εμφανίσεων (σε μαγαζιά και χώρους που μπορούν να έρθουν όσοι το επιθυμούν) να αναφέρονται και οι ενδιάμεσες πριβέ εμφανίσεις (σε ιδιωτικούς χώρους, μόνο για καλεσμένους).Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν όσοι το κάνουν (ας με συγχωρέσουν που το διακωμωδώ οι συνάδελφοι) αφού είναι μόνο για μερικούς εκλεκτούς και είναι άσκοπο να το διαφημίζεις σε κόσμο που δεν μπορεί να έρθει να το παρακολουθήσει ούτως ή άλλως!Οκ, αντιλαμβάνομαι ίσως τη διάθεση…περιαυτολογίας.Ωστόσο αυτό το διάστημα που ξεκουράζομαι και αναρρώνω από μια επέμβαση που έκανα πριν λίγες μέρες, μπορώ πλέον να το επιχειρήσω κι εγώ, χωρίς καμία ντροπή.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

  • ΥΓ. Η Ζυρίχη στις 14/10 δεν είναι πλάκα.Είναι η μέρα που επιστρέφω στο κουρμπέτι και στους αγωνιστικούς χώρους! Θα είμαστε με τον Giannis vardis».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πυροβολισμοί σε πάρτι σε σπίτι – Νεκρός ένας 50χρονος

Χαμός – Σύγκρουση οχημάτων στο κέντρο της Ορεστιάδας