in

AngryAngry OMGOMG

Ρώμας, Βογιατζάκη και Παυλίδου απαντούν για τις καταγγελίες κατά του Γεωργούλη

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο στο επίκεντρο των συζητήσεων, μετά την καταγγελία της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ελένης Χρονοπούλου, για σεξουαλική κακοποίηση πριν από 3 χρόνια.

  • Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησαν για το γεγονός ο Χάρης Ρώμας, η Σοφία Παυλίδου αλλά και η στενή του φίλη, Σοφία Βογιατζάκη.

«Έχω ενημερωθεί αλλά δεν ξέρω σε βάθος και στην πραγματικότητα τι έχει συμβεί. Αυτό χρήζει διερεύνησης και μου έκανε εντύπωση που μετά από 3 χρόνια που έχει γίνει η καταγγελία από την παθούσα παρουσιάζεται αυτό στη δημοσιότητα», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Φαντάζομαι ότι πρόκειται να εκδικαστεί. Περιμένω και τις εξηγήσεις γιατί άργησε να βγει στη δημοσιότητα μία τόσο σοβαρή καταγγελία. Εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά και είμαστε στα φώτα της δημοσιότητας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε οποιαδήποτε σχέση και τις θυμικές μας αντιδράσεις. Πρέπει να δίνεις το καλό παράδειγμα», τονίζει στη συνέχεια.

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι κατακριτέες από όλους μας. Καλώς έκανε και παραιτήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης», σημειώνει κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Χάρης Ρώμας.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Σοφία Παυλίδου.

«Δεν ξέρω, δεν το ‘χω παρακολουθήσει. Δεν ξέρω αν η κοπέλα λέει αλήθεια, προφανώς θα λέει αλήθεια, γιατί δεν κατεβάζει εύκολα κανείς το κεφάλι του για να πει κάτι τέτοιο», απαντά η ηθοποιός για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Τέλος, όταν οι ρεπόρτερς ζήτησαν την άποψη της Σοφίας Βογιατζάκη, εκείνη αρκέστηκε να πει με νόημα: «Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή!!
    Μόνο με Λιγνάδη ήταν σίγουροι και καταδίκαζαν(και ας είχαν φωτογραφηθεί μαζί του και ας τον ήξεραν το ίδιο καλά με τον Γεωργούλη)

Ο Μπιμπιλας για τον Γεωργούλη – «Μην κάνετε σαν κανίβαλοι»

Μητσοτάκης για Γεωργούλη – «Κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους»