in

OMGOMG WTFWTF

Ακριτίδης για Σαμπρίνα – «Άφαντη, με ενημέρωσε με μήνυμα πως δεν θα συνεργαστούμε»

Ο Χάρης Ακριτίδης βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, «Πρωινό Σου Σου» του OPEN την Πέμπτη προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε τελευταία στιγμή η Σαμπρίνα από το πλευρό του. Οι δυο καλλιτέχνες θα συνεργάζονταν, για μια ακόμα φορά, σε νυχτερινό μαγαζί αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ακριτίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκεί που ήμασταν πανέτοιμοι για να ξεκινήσουμε, τελευταία στιγμή παίρνουμε διάφορα τηλέφωνα αλλά δεν είχαμε καμία απάντηση. Δεν την βρίσκαμε σε κανένα τηλέφωνο. Την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να πάμε να κάνουμε φωτογράφιση, ο επιχειρηματίας επιμένει να πάω να κάνω εγώ αλλά του είπα πως «χωρίς τη Σαμπρίνα, εγώ δεν κάνω φωτογράφιση». Δηλαδή τι σχήμα κάνουμε;».

Παίρναμε τηλέφωνα τη Σαμπρίνα, άφαντη η Σαμπρίνα! Δεν κάνουμε την φωτογράφιση. Περνάει η επόμενη ημέρα και τελικά μου στέλνει ένα μήνυμα: «Αγαπημένε μου Χάρη, μην το πάρει προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου, σ’ αγαπώ αλλά δεν θα συνεργαστούμε μαζί στο συγκεκριμένο χώρο». Εκεί λιποθύμησα! Δεν ξέρω αν πρόλαβε η Σαμπρίνα να κάνει μια πρόβα, σίγουρα όμως είχε δώσει τα τραγούδια στο μαέστρο να τα περάσει στο πρόγραμμα.

«Σας ορκίζομαι ότι δεν γνωρίζω τον ακριβή λόγο για αυτή την αποχώρηση. Όποιος κι αν είναι όμως, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί είχα φτιάξει ένα κόνσεπτ πως ακριβώς θα λειτουργήσει το σχήμα και ήταν δική μου πρόταση στο μαγαζί» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο Χάρης Ακριτίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έλενα Κρεμλίδου – «Δεν έχω μόνο ωραία οπίσθια, έχω και πτυχίο πλέον»

Η Μασίνο ανοίγει το σπίτι της και μας αποκαλύπτει το δώρο του Μίνωα Κυριακού