in

OMGOMG AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL

Χαρές στο Χαλάνδρι – Παντρεύτηκε ο Δημήτρης. Ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες ο μικρότερος γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Δημήτρης, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Λήδα Λογοθέτη.

  • Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε εκκλησία στο Χαλάνδρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Αγγελοπούλου Παντρεύτηκε ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, ΔημήτρηςΠαντρεύτηκε ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, ΔημήτρηςΠαντρεύτηκε ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, ΔημήτρηςΠαντρεύτηκε ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Δημήτρης

Η Λήδα Λογοθέτη είναι η κόρη του Βασίλη Λογοθέτη. Με σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του London School of Economic, ασχολείται ενεργά με τα ναυτιλιακά. Ανάμεσα στους κουμπάρους του ζευγαριού και η σύζυγος του αδελφού του Δημήτρη Αγγελόπουλου, Έλλη Παπαδιαμάντη.

Η θρησκευτική τελετή έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ επιθυμία της οικογένειας ήταν να μοιραστεί με αγαπημένους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και έτσι λίγοι ήταν οι καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι που παρευρέθηκαν στην εκκλησία.

Παντρεύτηκε ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, ΔημήτρηςΠαντρεύτηκε ο γιος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Δημήτρης

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεκρός ο Γιώργος Καραϊβάζ – Στο «φως» οι φωτογραφίες των δολοφόνων του. Η λεπτομέρεια που τους «πρόδωσε»

Εκλογές 2023 – Δεν ενεργοποιήθηκαν 16 από τα 21.467 συστήματα ασφαλούς μετάδοσης