in

OMGOMG

Με δόλο η παράσυρση του διανομέα – Στη φυλακή ο 46χρονος. Είχε σχέση με την σύζυγό του

Τον δρόμο για τη… φυλακή έλαβε ο οδηγός του βαν που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά το μεσημέρι της Τετάρτης έναν διανομέα στην περιοχή της Πελεκαπίνας στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί – με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας – ενώ αμέσως μετά κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Ο 46χρονος φαίνεται πως με τις εξηγήσεις του δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή και έτσι κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο 53χρονος διανομέας υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο των Χανίων, υπεβλήθη σε εξετάσεις και έλαβε εξιτήριο.

Ο διανομέας είχε σχέση με την σύζυγο του κατηγορούμενου

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος χωρίς κανένα φραγμό προσπαθούσε να αφαιρέσει τη ζωή ενός αθώου ανθρώπου», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 53χρονου θύματος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα κίνητρα του φερόμενου ως δράστη.

«Πριν από 12 χρόνια πιθανόν να υπήρξε μια σχέση, την οποία ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πληροφορήθηκε εσχάτως, πλην όμως αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία των περιπτώσεων τις ενέργειες στις οποίες προέβη», σημείωσε ο δικηγόρος του θύματος και τόνισε πως η πιθανή σχέση του θύματος με την σύζυγο του κατηγορούμενου έγινε όταν και τα δύο ζευγάρια βρίσκονταν σε διάσταση.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έξαλλος ο Μάνεσης – «Ρε ογκόλιθοι της δημοσιογραφίας τι σημαίνει “φτύνω συμβολικά”;»

Μητσικώστας για Κανάκη και Καλυβάτση – «Το έχω πει στον Αντώνη, αλλά είναι δικά τους θέματα»