in

Χανιά ΤΩΡΑ – Κεραυνός έπεσε σε σπίτι και έκαψε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (ΦΩΤΟ)

Ο κεραυνός έπεσε σε τοίχο του σπιτιού στα Χανιά και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι. Δεν υπήρξε τραυματισμός από καθαρή τύχη…Ο κεραυνός άνοιξε μια τρύπα σε εξωτερικό τοίχο του σπιτιού στα Χανιά, με τον θόρυβο να είναι εκκωφαντικός. Οι ένοικοι του σπιτιού είδαν να εκδηλώνεται φωτιά που ευτυχώς κατάφεραν να σβήσουν έγκαιρα. Διαπίστωσαν όμως, πως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές είχαν αχρηστευτεί. Όπως λένε δεν τραυματίστηκαν, επειδή εκείνη την ώρα, έτυχε να μην βρίσκονται στον πάνω όροφο του σπιτιού. Όλα αυτά την ώρα που η κακοκαιρία στην Κρήτη συνεχίζεται και αναμένεται να κρατήσει μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης.

  • Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τα Χανιά έχουν και τις συνέπειές τους. Στον Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στο χωριό Ραμνή συνέβη κάτι αναπάντεχο, αφού ένας κεραυνός έπεσε γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα σε σπίτι πρώτου ορόφου και στη κυριολεξία τρύπησε σημείο της οροφής του. Για καλή του τύχη, το ηλικιωμένο ζευγάρι που διαμένει σε αυτό είχε κατέβει εκείνη την ώρα στην ισόγεια κατοικία και δεν υπέστησαν το παραμικρό.

Όπως διαπίστωσαν οι πυροσβέστες από την Π.Υ. Βρυσών που μετέβησαν στο σημείο, εκτός από την τρύπα στην οροφή του σπιτιού κάηκαν μέσα όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, χωρίς ωστόσο η πυρκαγιά να επεκταθεί.

  

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη, δεν έχουν διαπιστωθεί άλλου είδους ζημιές σε κατοικίες, ενώ δεν έχουν προκύψει προβλήματα με το δίκτυο ρεύματος ή τηλεπικοινωνιών στην περιοχή.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαρία Μπακοδήμου – Δείτε την αξέχαστη σ3ξι φωτογραφία της…

Αποχώρηση βόμβα στον ΣΚΑΪ – Δεν θα πάει μόνο ο Αυτιάς στις εκλογές