in

AngryAngry

Χανιά – Άγνωστη η αιτία θανάτου της 36χρονης που «έσβησε» μετά τη γέννα

Ανείπωτος είναι ο πόνος για την οικογένεια της 36χρονης στα Χανιά η οποία λίγες ώρες μετά τη γέννα εξέπνευσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Σε εξέλιξη βρίσκεται κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την άτυχη γυναίκα.

Απαντήσεις γύρω από τον θάνατο της 36χρονης στο Νοσοκομείο Χανίων λίγη ώρα αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ζητούν ο σύζυγος και η οικογένεια της που βιώνουν μια ανείπωτη τραγωδία.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα γέννησε χωρίς προβλήματα, ωστόσο από τη στιγμή της εισαγωγής της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η επιδείνωση της κατάστασής της ήταν ραγδαία. Η μάχη που έδωσε για τη ζωή της κράτησε μόλις λίγες ώρες βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους.

Το νεογνό που θα στερηθεί τόσο πρόωρα το μητρικό χάδι διακομίστηκε από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη παρουσία δύο τεχνικών συμβούλων, της οικογένειας και του γιατρού του Νοσοκομείου Χανίων.

«Δεν υπάρχουν μακροσκοπικά ευρήματα που να δικαιολογούν τον θάνατο. Θα γίνει μικροσκοπικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένεται να βγουν μετά από δύο-τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διέταξε άμεσα ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο την άτυχη μητέρα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η νο1 ταινία του Netflix σαρώνει στην Ελλάδα – Οι χρήστες του Twitter προειδοποιούν να…

Δίκη Άλκη Καμπανού – Οπαδοί επιτέθηκαν σε συγγενείς των κατηγορουμένων