Χαμός στον ΟΑΣΘ: Ανοίγουν 171 θέσεις οδηγών – Ποιοι προλαβαίνουν να μπουν στο «παιχνίδι»

1 Min Read

Μια σημαντική ευκαιρία εργασίας ανοίγει ο ΟΑΣΘ, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι αιτήσεις για την πρόσληψη 171 οδηγών, με στόχο την κάλυψη αυξημένων λειτουργικών αναγκών του οργανισμού.

Οι θέσεις αφορούν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ μηνών και απευθύνονται σε υποψηφίους που διαθέτουν τα απαραίτητα επαγγελματικά προσόντα, έχοντας ως βασικό εκπαιδευτικό κριτήριο την κατοχή απολυτηρίου Λυκείου.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Τρίτη 21 Ιουλίου 2026.

Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να κινηθούν έγκαιρα, καθώς οι συγκεκριμένες προκηρύξεις συγκεντρώνουν κάθε φορά μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η αγορά εργασίας εξακολουθεί να αναζητά σταθερές επαγγελματικές διεξόδους.

Οι νέες προσλήψεις αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τον στόλο και τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντας στη βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Παράλληλα, προσφέρουν μια ουσιαστική επαγγελματική διέξοδο σε εκατοντάδες υποψηφίους που αναζητούν εργασία στον κλάδο των μεταφορών.

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις καλό είναι να ενημερωθούν άμεσα για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία συμμετοχής, ώστε να μην χάσουν την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

TAGGED:
Share This Article