in

CuteCute CryCry LOLLOL

Χαμός στο «Survivor» με την τελική τριάδα – «Αυτή η ντροπή δεν ξεπλένεται με τίποτα…»

Ανακοινώθηκε η τελική τριάδα που όπως φαίνεται δεν άρεσε και πολύ. Έτσι λοιπόν, ο παίκτης που περνάει στον ημιτελικό είναι ο Νίκος, με τον Μάριο να αποχωρεί μια ανάσα πριν το τέλος.

  • Φυσικά, στο Twitter επικράτησαν ποικίλες αντιδράσεις, μιας και πολλοί θεώρησαν το αποτέλεσμα της τελικής τριάδας του Survivor άδικο.  Το  αποτέλεσμα σχολίασε και η Ασημίνα στα στόρι της με πολύ δόση ειρωνίας και καρφιά «Χχαχχχα πολύ γέλιο σήμερα. Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμόγια».

Αντιδράσεις υπήρχαν για το ζευγαράκι ενώ στο τουίτερ ακόμα και με γαλοπούλες και κότες τους παρομοίασαν «Ο Σάκης και η Μαριαλένα είπαν στους γονείς τους ότι πέρασαν δύσκολα και είχαν ψυχολογικό πόλεμο για να τα ακούμε εμείς μάλλον αυτοί τα έκαναν» «Είναι ντροπή που σε ένα παιχνίδι με τοοοοσεεες καλές γυναίκες φέτος κάθεται στο σκαμπό για την 3αδα η 8η παίκτρια της κατάταξης και η πιο αντιπαθητική…»Αυτή η ντροπή δεν ξεπλένεται με τίποτα…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Μπράβο που η ψήφος των Κυπρίων δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα ή καλύτερα μπράβο που ούτε η Κύπρος δεν ασχολείται πια με το παιχνίδι έτσι όπως το έκαναν. Τα υπόλοιπα είναι ασχολίαστα.
    Ειδικά ότι πέρασε η Μαριαλένα στον τελικό. Ο Ατζούν έκανε πάλι το θαύμα του.

Νέα Μηχανιώνα ΤΩΡΑ – Συγγενής ασθενούς χτύπησε γιατρό για μια… συνταγή

Ρήτρα τηλεθέασης βάζει ο ΣΚΑΪ στην Σκορδά. Ανύπαρκτες οι σχέσεις καναλιού – παρουσιάστριας