in

Χαμός στο Happy Day για τον Βασάλο- «Ροζ λαμέ πίστας, έβγαλε το φρύδι»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star και το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά. Το ροζ λαμέ πουκάμισο που φορούσε, όμως, δεν πέρασε απαρατήρητο. Η παρέα του Happy Day δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο…

  • «Ήταν θεματική η εμφάνιση και φόρεσε αυτό το ροζ λαμέ;», αναρωτήθηκε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Μόνο το λαμέ; Το φρύδι πήγε και το έβγαλε, έβαλε την τούφα από το μαλλί εδώ, με την κοτσίδα πίσω. Δηλαδή πραγματικά, αυτό το ωραίο αγόρι…», παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Η τηλεόραση είναι εικόνα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση αυτό το ροζ λαμέ πίστας… Δεν μου αρέσει αυτή η εμφάνιση σε εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

11 Comments

    • Γούστα είναι αυτά, καλή μου. Πριν λίγους μήνες τον θέλατε νικητή. Εσείς τον ανεβάσατε στα ουράνια.
      Εμένα μ’ αρέσει μόνο σαν γκόμενος. Δεν βλέπω το ριάλιτι για να ξέρω τον χαρακτήρα του.
      Δεν θεοποιώ κανέναν. 😎

    • Καλά ρε κοπελιά, εσύ ξερνάς κάτω απ’τα σχόλια των άλλων που δεν εγκρίνεις; Έλεος. Τις προάλλες έγραψα ότι το φλερτ είναι κάτι πολύ όμορφο όταν είναι αμοιβαίο κι εσύ μου επιτέθηκες χωρίς λόγο, ότι δεν επιτρέπεται στον χώρο εργασίας κι άλλα κουλά, λες και είπα κάτι μεμπτό. Δεν είπα να πάει κάποιος στην δουλειά για να γκομενίσει. Αυτό είναι αισχρο. Είπα ότι μπορεί να προκύψουν αμοιβαία αισθήματα, κάτι που είναι όμορφο και υγιές. Βγάζετε μερικοί/ές από το κεφάλι σας ό,τι σας κατέβει και στοχοποιείτε άδικα τον κόσμο που δεν λέει τίποτα κακό. Μερικές φεμιναζί θα γεροντοκοριάσετε και θα μείνετε μόνες σας στην ζωή γιατί δεν θα σας πλησιάζει κανείς με τέτοια επιθετική συμπεριφορά άνευ αιτίας. Εγώ πρώτος, υποστηρίζω τις γυναίκες και την προστασία τους από τον κάθε γλίτσα και ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό που σχολίασα. Μην παραποιείτε τα λεγόμενά μας. Δεν θα βρούμε τον μπελά μας χωρίς να φταίμε. Μάθετε τρόπους και να κατανοείτε τι λέει ο καθένας. Μην προσβάλλετε τον κόσμο στα καλά καθούμενα. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει αν μη τι άλλο, αγένεια και αμορφωσιά.

    • Εσύ τα ‘χεις χαμένα και είσαι λυσσάρα απ’ το κακό σου. Εσύ επιτέθηκες, όχι εγώ, darling. Εγώ χέστηκα ποιος θα βγει νικητής αφού ούτε καν το βλέπω το Survivor. Πάντα γράφω τέτοια σχόλια θαυμασμού. Πιο χαλαρό τυπάκι από εμένα δεν θα βρεις. Πίστεψέ με, τα έχω τετρακόσια. Εσύ προσβάλλεις και βάζεις φατσούλες με εμετούς στους άλλους, όχι εγώ. Είχες πει καλύτερα να το πάρει ο Βασάλος γιατί είναι καλό παιδί παρά ο Κατσούλης. Μπορεί τώρα να άλλαξες γνώμη. Εμένα δεν με ενδιαφέρει όποιος και να το πάρει. Το ίδιο μου κάνει. Δεν θέλω να λογομαχήσω, δεν είναι του στυλ μου. Αλλά σου απάντησα γιατί ξαφνιάστηκα με το σχόλιό σου. Δεν υπάρχει θέμα από μέρους μου. Εσύ πρέπει να ηρεμήσεις λίγο, επιτέλους, γιατί είσαι συνέχεια μες τα νεύρα και την τσίτα απ’ ό,τι βλέπω. Εγώ είμαι πάντα ήρεμη και χαρούμενη. Πάρε εσύ τις βαθιές ανασούλες σου, sweetheart, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται, τις έχεις πολλή ανάγκη. Χαλάρωσε! 😎

  1. Είναι κούκλος βρε παιδί μου. Σαν σταρ του Χόλιγουντ είναι. Πανέμορφος σαν άγγελος και γοητευτικός.
    Πολύ γοητευτικός είναι και ο Σάκης Κατσούλης. Το έχουν οι Σκορπιοί φαίνεται. Είναι γόηδες. 😘

Στην Κέρκυρα συνελήφθη γνωστό λαμόγιο για κλοπές που έκανε στη Γερμανία…

Δομινίκη Παπαδοπούλου – “Οι Σπαρτιάτες με διέγραψαν πρίν απο τις εκλογές”