in ,

OMGOMG

Η ροζ πόλη της χώρας είναι η Πάτρα – Εκατοντάδες fake προσωπικές φωτογραφίες μέσω του Telegram

Μετά το messenger ήρθε και η σειρά του telegram και πλέον ακόμη και Πατρινοί σε αυτό διοχετεύουν «γυμνά» ή προβαίνουν και σε revenge porn πράξεις.

Συναγερμός έχει σημάνει για τη διακίνηση ψεύτικων γυμνών φωτογραφιών μέσω του Telegram. Αρκετές καταγγελίες έχουν γίνει και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και φυσικά και η Πάτρα… έχει την «τιμητική» της.

  • Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι επιτήδειοι αλιεύουν τις φωτογραφίες από τα προφίλ ανυποψίαστων γυναικών σε Instagram και το Facebook των γυναικών και τις επεξεργάζονται ώστε να κρατούν το πρόσωπό τους αλλά να εμφανίζονται γυμνές. Εκτιμάται πως πρόκειται για πάνω από 100.000 φωτογραφίες.

«Τις τελευταίες ώρες λαμβάνουμε δεκάδες μηνύματα για ένα έγκλημα κατά των γυναικών που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή. Μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, διακινούνται στο διαδίκτυο πάνω από 100.000 γυμνές φωτογραφίες γυναικών από το Instagram, το Facebook ή το Only Fans, οι οποίες έχουν δεχθεί επεξεργασία ή έχουν «κατέβει» από τις πλατφόρμες παράνομα. Οι «επεξεργασμένες» γυμνές φωτογραφίες γυναικών που ως επί των πλείστον είναι ανήλικες, επεξεργάζονται μέσω συστήματος τεχνητής νοημοσύνης έτσι ώστε να αφαιρεθούν τα ρούχα. Σύμφωνα με έρευνες, οι φωτογραφίες τροποποιούνται σε ρεαλιστικές εικόνες και βίντεο, με βάση ένα πραγματικό πρότυπο. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό, όμως τις τελευταίες μέρες, έχουν δημιουργηθεί αρκετά ομαδικά γκρουπ που ονομάζονται «Ανταλλαγή Γυμνών Φωτογραφιών Πρώην» και άλλες ομαδικές με ανυποψίαστες γυναίκες στην Ελλάδα»! Να θυμίσουμε ότι στην Πάτρα την τελευταία φορά που είχε γίνει κάτι τέτοιο είχε χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή… mega play.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: flamis

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι συνέβη; Αλλάζουν τα σχέδια του ΣΚΑΪ για τον τελικό του Survivor

Διαψεύδει ο Ντέμης Νικολαΐδης πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές