in ,

OMGOMG CuteCute LOLLOL

Χαμός στην Κομοτηνή – «Πέσιμο» στον Κούγια για την Πισπιρίγκου! Πανδαιμόνιο σε εκδήλωση

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία του Αλέξη Κούγια σε εκδήλωση της φοιτητικής παράταξης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κομοτηνής με θέμα: «Εγκληματική Οργάνωση: Σύσταση και Ποινικές Κυρώσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονη λογομαχία με μέλη αναρχικών και ακροαριστερών ομάδων ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι η κατάσταση ξέφυγε μεταξύ φοιτητών που υποστήριζαν την παρουσία του και άλλων που αντιδρούσαν σε αυτήν. Μάλιστα του επιτέθηκαν φραστικά και για την περίπτωση Πισπιρίγκου λέγοντας πως υπερασπίζεται την δολοφόνο των παιδιών της.

  • Είναι χαρακτηριστικό ότι στόν χώρο της εκδήλωσης ο Κούγιας μίλησε ενώ ακριβώς μπροστά του είχε αναγραφεί με σπρέι από αναρχικούς (υπήρχε το σχετικό Α) το σύνθημα: ”Κούγια ψοφα – Πάρε τον Λιγναδη σπίτι σου”.

Νωρίτερα είχε κηρύξει τον γνωστό δικηγόρο ανεπιθήμητο στις σχολές της Κομοτηνής το Ελευθεριακό Σχήμα Σχολών Κομοτηνής. Το σχήμα χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη ομιλία, λίγο πριν από «το φεστιβάλ μιζέριας και ανάθεσης των φοιτητικών εκλογών» όπως τις χαρακτηρίζουν και απόπειρα επίδειξης δύναμης εκ μέρους της κυβερνητικής παράταξης, πρόκληση που μόνο τυχαία δεν είναι.

Παράλληλα, τον χαρακτήριζαν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ως τον πιο διεφθαρμένο δικηγόρο στην χώρα που δεν διστάζει να αναλάβει φασίστες, δολοφόνους και παιδεραστές για να βγάλει όλο και περισσότερα χρήματα, σε περιπτώσεις τις οποίες αρνείται να αναλάβει οποιοσδήποτε δικηγόρος ακριβώς λόγω της φύσης των εγκλημάτων. Αφού απαριθμούν μια σειρά από υποθέσεις που έχει αναλάβει, τονίζουν πως συχνά επιδιώκει να προκαλεί και με τις δηλώσεις του κατηγορώντας συχνά τα θύματα και αναπαράγοντας συνεχώς ρατσιστικές, ομοφοβικές, σεξιστικές και μισαναπηρικές αντιλήψεις.

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οκτώ χρόνια μετά – Παντρεμένος και αγνώριστος ο «viral αγρότης» Στάθης Στιβακτάκης

Σαρώνουν οι φωνητικές απάτες με τεχνητή νοημοσύνη – Πώς να προστατευτείτε