in

AngryAngry

Χαμός στη «Super Κατερίνα» – «Μην ανοίξω το στόμα μου, δεν μας ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας»

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού σε όσα δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας για τους καλλιτέχνες και τις διαφημίσεις προβλήθηκε σήμερα στον αέρα.

 

  • Και μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή, ακολούθησε ένα πινγκ πονγκ ερωταπαντήσεων και μπηχτών μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Είπα εγώ αν ήταν επιτυχία ή όχι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ; Μόνη σου τα λες, μόνη σου απαντάς, οπότε κάτσε μόνη σου να το συζητάς. Πήγα να πω κάτι, ασχοληθήκαμε με άλλα, πάμε παρακάτω… Δεν υπάρχει διαφωνία, Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει… κι εγώ πρέπει να απολογούμαι για ποιο πράγμα;», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Σε ρωτάνε “τι είναι η Κατερίνα Καινούργιου για σένα;” κι απαντάς με μία ψυχρότητα “η γυναίκα που κάνει μία εκπομπή”.

  • Έχεις γίνει viral στο TikTok», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Γίνονται μία σειρά ερωτήσεις, για να ρίξουν λάδι στη φωτιά. Εγώ εννοείται ότι θα απάνταγα για κάποια άλλα θέματα και ξαφνικά θέλουν να παίξουν με το εάν έχουμε τσακωθεί και διάφορα άλλα πράγματα. Εδώ όταν είχαμε φωνάξει τους δημοσιογράφους, έκανε ολόκληρη ανάλυση. Αποκωδικοποιούσα πού θα το πάνε και τι θέλουν. Τι είναι αυτή η απάντηση που έδωσα εκείνη τη στιγμή; Αποκωδικοποιώ πού θα το πάνε, τι θέλουν και αν πάνε να μου βάλουν μία τρικλοποδιά. Άσε να εκφράζει ο καθένας τι ανάγκες έχει. Δεν με αφήνετε ήσυχο λέω εγώ, μην ανοίξω το στόμα μου και δεν μας ξεπλένει ούτε ο Σηκουάνας», συνέχισε ο Μικρούτσικος.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ποινική δίωξη σε τέσσερα άτομα για την κατάληψη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Μέγαρα ΤΩΡΑ – Ένταλμα σύλληψης για τον πατριό που ξυλοκόπησε βάναυσα τον 4χρονο