in

LoveLove CryCry OMGOMG

Ξέφυγε γνωστή Drag Queen – «Οι γονείς που αντέδρασαν, δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά»

Σάλος έχει προκληθεί με παλαιότερο βίντεο της Drag Queen, RawBee Candles -που ήταν εκείνη που διάβασε παραμύθι σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη- στο οποίο λέει πως παραλίγο να έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για σ3ξ με ανήλικους.

Πρόκειται για ένα live που είχε κάνει στα social media η RawBee Candles το 2020 και δεν φέρει την αμφίεση της Drag Queen. Σε αυτό φαίνεται πως υπήρχαν υβριστικά σχόλια κάτω από το βίντεο με την Drag Queen να απαντά: «15 χρονών άτομα τώρα να βρίσω; Εδώ 15 χρονών άτομα δεν πηδάω. Παραλίγο να μπω φυλακή σε μια φάση» λέει χαρακτηριστικά και έχει προκληθεί σάλος στα σχόλια στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride στις 30 Δεκεμβρίου με την drag queen να διαβάζει παραμύθι σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συμμετοχής αλλά και αντιδράσεων, οι διοργανωτές άλλαξαν τον χώρο διεξαγωγής.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 η RawBee Candles απάντησε στις αντιδράσεις γονέων στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία με το παραμύθι λέγοντας πως αυτοί οι γονείς «δεν έχουν φως μέσα τους» και «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά».

«Ήταν περίπου 30 παιδάκια με τους γονείς του στην αίθουσα. Ξεκινήσαμε με τα ονόματά τους, το αγαπημένο τους χρώμα, για να σπάσουμε τον πάγο και να μπούμε σε ένα κλίμα. Ακολούθησε η ανάγνωση του παραμυθιού και μετά από αυτό ρωτήσαμε τα παιδιά πως αισθάνονται και όλα ήταν πολύ χαρούμενα», ανέφερε αρχικά για την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε.

Απαντώντας έπειτα σε ερώτηση για το αν κάποιο παιδί είχε απορία για τους λόγους που είναι βαμμένος ή για τα ρούχα του, είπε: «Εγώ δεν πήγα σε αυτή την εκδήλωση για να σεξουαλικοποιήσω τα παιδιά ή για να τους πω οτιδήποτε σχετικά με τον δικό μου σεξουαλικό προσανατολισμό. Πήγα σε αυτή την εκδήλωση ως καλλιτέχνης για να διαβάσω ένα παραμύθι στα παιδιά με έναν θεατρικό τρόπο και πιστεύω ότι τα παιδιά το καταλάβαν αυτό».

«Χρησιμοποιήσαμε τη ΛΟΑΤΚΙ σημαία για να ρωτήσω τα παιδάκια ποιο είναι το αγαπημένο τους χρώμα και στη συνέχεια τα ρωτήσαμε αν ξέρουν τι είναι αυτή η σημαία» δήλωσε στη συνέχεια.

Για τις αντιδράσεις που προέκυψαν, απάντησε: «Οι αντιδράσεις όλες αυτές απαντούν από μόνες τους. Όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τη γνώμη τους με όποιον τρόπο θέλουν δημόσια. Παρόλα αυτά, είναι στον κάθε άνθρωπο να έχει αναπτύξει μια κριτική ικανότητα ώστε να μπορεί να κρίνει τι είναι άποψη και τι δεν είναι».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Μάλλον εσύ είσαι χαμένη στο σκοτάδι του μυαλού σου….Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου,μετά με την οικογένεια σου,και μετά να σου φταίει η κοινωνία….

    ….Είσαι καλλιτέχνιδα που σχετίζεσαι με το σεξουαλικό στοιχείο.Οι drug queen κάνουν ως επί το πλείστον σόου για ενήλικες.Με το ίδιο σκεπτικό να αρχίσουν και οι strippers,οι πορνοστάρ ή οι ιερόδουλες και κάθε (καλώς ή κακώς) περιθοριακό στοιχείο,να διαβάζουν παραμύθια στα σχολεία…

  2. Συμφωνώ 100%. Και είναι καραγκιοζιλίκι όλο αυτό το ντύσιμο. Αντιαισθητικό, ντροπιαστικό και τρομακτικό. Προσβάλλει όχι μόνο τις γυναίκες αλλά την ανθρώπινη υπόσταση εν γένει. Δεν μπορεί κάποιος μαντράχαλος, ακόμα κι αν είναι επιστήμονας, να ντύνεται και να βάφεται έτσι σαν τσίρκο, καρναβάλι, Κλόουν, Καραγκιόζης κι εγώ να σεβαστώ την επιστήμη του. Μιλάμε για παράνοια. Άλλο οι γκέι, κι άλλο αυτό το πράγμα. Και όντως οι Drag Queens έχουν να κάνουν με σεξουαλικό στοιχείο. Μέχρι και μία Αμερικανίδα Drag Queen το είπε πως δεν είναι σωστό αυτό. Υπάρχουν και κάποιοι λογικοί άνθρωποι ακόμα, ευτυχώς. Γιατί η πικρή αλήθεια είναι πως αυτοί δεν πάνε να διαβάσουν με την ανθρώπινη ιδιότητά τους παραμύθια αλλά με την ιδιότητα του σεξουαλικού τους επαγγέλματος.

  3. Δεν έχουν καμια δουλειά να μιλάνε σε μικρά παιδάκια. Αν θέλουν τα παιδιά μπορούν να βρούν video και πληροφορίες σε μεγαλύτερη ηλικία που καταλαβαίνουν καλύτερα. Aφήστε τα παιδάκια ήσυχα, μην τα κατευθύνεται από τόσο μικρή ηλικία, βλέπουμε και διαβάζουμε τι γίνεται με άτομα που θέλησαν να αλλάξουν φυλο γιατί επηρεάστηκαν σε μικρή ηλικία και μετά προσπαθούν να αλλάξουν πάλι με τεραστια προβλήματα. Τους φτάνουν αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά δεν χρειάζεται να τους προσθέτουμε και άλλους προβληματισμούς και σκέψεις, δώστε πληροφορίες στους γονείς πρώτα πως να αντιμετωπίσουν σωστά τα παιδιά τους και πως να τους μιλήσουv. Δημιουργήστε και δώστε ευκαιρίες σε παιδαγωγούς να εκπαιδευτούν σωστά, βάλτε ψυχολόγους στα σχολεια, δεν χρειάζεται να βλέπουν παιδιά άτομα που κάνουν extreme show και να επηρεάζονται σε τόσο ευαίσθητη ηλικία.

  4. Δεν έχουν καμμία απολύτως δουλειά οι Drag Queens στα παιδάκια. Ακατάλληλες/οι για ανηλίκους.
    Τα παιδιά χρειάζονται σωστή παιδεία με άξιους παιδαγωγούς και παιδοψυχολόγους.

  5. Κοροϊδεύουν τις γυναίκες, δεν είμαστε clown, ούτε βαφόμαστε έτσι. Είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται αυτό το πράγμα. Δηλαδή να ντυθώ και εγώ μπετατζής να βάλω χαμηλοκάβαλο, να βάλω τρίχες να βγαίνουν από παντού και να παω στο σχολειό με τον μισό κώλο έξω και ψεύτικο πουλί να κρέμεται, να μιλήσω στα παιδιά.

Βάνα Μπάρμπα – «Είναι τρομερό το συναίσθημα να μη σε αναγνωρίζει ο άνθρωπος που σε γέννησε»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Με ρωτάτε πολλοί για τον Βασάλο. Πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι»