in

OMGOMG

Χαλκιδική – Απειλές, ξύλο, αίματα και διακοπή σε αγώνα μπάσκετ Κ21

Μπασκετικό, αλλά και αντιαθλητικό ξύλο, τραυματισμένοι αθλητές, καταγγελίες για απειλές, διακοπή του αγώνα, εκκένωση του γηπέδου, επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες, αποβολές καλαθοσφαιριστών, διακοπή του αγώνα, αποχώρηση ομάδας από το παρκέ, παίκτες σε Κέντρο Υγείας και Αστυνομικό Τμήμα και «πόλεμος» ανακοινώσεων.

Όλα αυτά συνέθεσαν το… παζλ του αγώνα μπάσκετ ανδρών Κ21 ανάμεσα στον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Χαλκιδικής (ΚΑΟΧ) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (26/3) στο Κλειστό Γήπεδο Νέων Μουδανιών, στο πλαίσιο της φάσης των «8» του πρωταθλήματος μπάσκετ Κ21.

  • Ο ΚΑΟΧ είχε κάνει νωρίτερα το 1-0 στη σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στο “final 4” που θα συνθέσουν δύο ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα, με δύο από το νότιο τμήμα της χώρας. Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη στην Ευκαρπία, με τους Χαλκιδικιώτες να φεύγουν με το «διπλό» από το Κλειστό Γυμναστήριο Ευκαρπίας, σε ένα ματς που κρίθηκε -κυριολεκτικά- στα τελευταία δευτερόλεπτα. 

Στον δεύτερο αγώνα, ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά. Τα χτυπήματα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων ξέφυγαν από το αθλητικό πλαίσιο και σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, υπήρξαν καλαθοσφαιριστές που μάτωσαν.

  • Οι δυνατές συγκρούσεις έφεραν σύρραξη μεταξύ των αθλητών των δύο ομάδων και τέσσερις καλαθοσφαιριστές, από δύο για κάθε ομάδα, αποβλήθηκαν και έφτασαν μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών, προκειμένου να αλληλομηνυθούν (κάτι που τελικά δε φαίνεται να συνέβη). Επιπλέον, αποβλήθηκαν οι προπονητές των δύο ομάδων και ακόμη δύο άνθρωποι από τον πάγκο του συλλόγου της Ευκαρπίας.

Ο επεισοδιακός αγώνας μπάσκετ σταμάτησε στο ημίχρονο με το ταμπλό να δείχνει 40-21 υπέρ των Χαλκιδιωτών, οι φιλοξενούμενοι αρνούνταν να βγουν στο γήπεδο καθώς καταγγέλλουν ότι απειλούνταν από τους φιλάθλους των γηπεδούχων, οι διαιτητές εκκένωσαν το γήπεδο το οποίο είχε γεμίσει με περίπου 200 άτομα, όμως στη συνέχεια διέταξαν ο κόσμος να επιστρέψει στις κερκίδες και οι άνθρωποι της Ευκαρπίας αποχώρησαν από τον αγώνα, χάνοντας έτσι το παιχνίδι «στα χαρτιά».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Διπλό φονικό στα Ανώγεια – Απολογείται σήμερα ο Καλομοίρης για την δολοφονία του Ξυλούρη

Παρασκήνιο στον ΑΝΤ1 – Αλλάζει ακόμα και τίτλο το «5Χ5» στον ΑΝΤ1;