in

Χαλκίδα ΤΩΡΑ – Σήμερα στον ανακριτή η 39χρονη που “έσφαξε” τον Σάκη

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις 10:00 η 39χρονη δράστις του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Χαλκίδα με θύμα έναν 43χρονος.

  • Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 08.00 το πρωί του Σαββάτου σε κεντρική οδό της Χαλκίδας, κοντά στο 4ο Γυμνάσιο. Αυτόπτης μάρτυρας στο στυγερό έγκλημα ήταν η σύζυγος του θύματος η οποία άκουσε φωνές, βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και είδε την δράστιδα να σκοτώνει με μαχαίρι τον σύζυγό της.

Αμέσως, παρά το σοκ που υπέστη, τηλεφώνησε στο 100 και είπε: «Τρέξτε. Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου».

Μάλιστα, στην αστυνομία τηλεφώνησαν και δύο περίοικοι, οι οποίοι ανέφεραν πως ένας άνδρας και μία γυναίκα έχουν άγριο καβγά στο δρόμο.

Δύο λεπτά μετά τις 8.00, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 39χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Ο άντρας έφερε μαχαιριές στην αριστερή ωμοπλάτη, ενώ είχε αίματα σε όλο το σώμα. Στο σημείο το ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατό του.

 

Το χρονικό της παρενόχλησης της 38χρονης που οδήγησε στην δολοφονία του 43χρόνου περιέγραψε στο ο δικηγόρος της συζύγου του θύματος,

 

  • Όπως δήλωσε «Η 38χρονη είχε αρχίσει από το 2021 να παρενοχλεί το θύμα και όταν το θύμα ήρθε στο γραφείο μου του είπα να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και τότε δεν έγινε αυτό γιατί είχε ενημερώσει το σύζυγό της και πραγματικά για ένα χρονικό διάστημα είχε κοπάσει και δεν τον ενοχλούσε. Η γυναίκα του θύματος γνώριζε ότι τον παρενοχλεί ερωτικά αλλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφτασε στο σημείο να τον μαχαιρώσει η 38χρονη. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη γυναίκα είχε εμμονή με το θύμα».

Παράλληλα, η σύζυγος του άτυχου άντρα είπε στους αστυνομικούς πως η δράστις ήθελε να τους χωρίσει, αναφέροντας όμως ότι δεν είχαν δεσμό: «Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», ανέφερε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κατερίνη ΤΩΡΑ – Συνελήφθη 31χρονος για υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης

Συμπλοκή ανηλίκων στη Γλυφάδα – Τουλάχιστον ένας τραυματίας στο νοσοκομείο