in

Χαλάζι και ανεμοστρόβιλος ΤΩΡΑ στην Κέρκυρα

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία  σε πολλές περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, η κακοκαιρία έπληξε στις 3:00 μετά το μεσημέρι την Κέρκυρα με ισχυρές βροχές και χαλάζι και δημιούργησε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς επίσης και στη λειτουργία του αεροδρομίου «Ιωάννης Καποδίστριας».

 

.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας, 8 πτήσεις δεν προσγειώθηκαν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις από αυτές μετέβησαν σε κοντινά αεροδρόμια.

  • Περιοχές τόσο στην πόλη της Κέρκυρας όσο και στα περίχωρα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και πελάτες ταβέρνας στον παραλιακό δρόμο της Γαρίτσας μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, όταν δέντρα έπεσαν στην επιχείρηση.Μεγάλο δέντρο έπεσε λόγω του αέρα πάνω στις ομπρέλες του αίθριου χώρου ταβέρνας στη άλσος της Γαρίτσας στην πόλη της Κέρκυρας, σήμερα το απόγεμα. Παρά το γεγονός πως υπήρχαν πελάτες στο κατάστημα, δεν τραυματίστηκε κανείς καθώς είχαν απομακρυνθεί λόγω των θυελλωδών ανέμων που για 15 περίπου λεπτά έπνεαν στην περιοχή. Λόγω των ανέμων αλλά και του έντονου κεραυνικού φορτίου, τουλάχιστον 3 πτήσεις δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και έφυγαν για άλλα κοντινά αεροδρόμια. Η κατάσταση πάντως, έχει ομαλοποιηθεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ζωγράφου ΤΩΡΑ – Επεισόδια με μολότοφ έξω από τη φοιτητική εστία. Τραυματίες δύο αστυνομικοί

Θρήνος στην Ιεραπετρα – Νεκρό το 13χρονο αγγελούδι. «Έφυγε» ο Γιώργος