in

Cash or Trash – Αλλάζει ώρα προβολής από σήμερα

Αλλάζει ώρα από σήμερα το “Cash or Trash”. Η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη θα προβάλλεται σε νέα ώρα.

  • Συγκεκριμένα, η εκπομπή θα παίζει καθημερινά στις 17:30 αντί για τις 17.40 που προβαλλόταν μέχρι και σήμερα. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα. Το αντικείμενο, που φέρνει ο Πάνος στο Cash or Trash, μετατρέπει για λίγο το δωμάτιο εκτίμησης σε σκηνικό παλιού, τηλεοπτικού, αγαπημένου σίριαλ.

Η περίπτωση του Πάνου κερδίζει τις εντυπώσεις για αρκετούς λόγους, μιας και η τηλεοπτική σειρά, στην οποία εμφανίζεται το αντικείμενό του, έμεινε στη σύγχρονη ελληνική, τηλεοπτική ιστορία, για τις ατάκες των πρωταγωνιστών της. Οι λάτρεις του σίριαλ είναι αρκετοί ανάμεσα στους αγοραστές και το μόνο που μένει στον Πάνο είναι να διαπραγματευθεί για την καλύτερη προσφορά. Η μία πετυχημένη ατάκα διαδέχεται την άλλη σε αυτή τη δημοπρασία του Cash Or Trash! Η αισθητική του αντικειμένου της Ειρήνης, ενώνει την Ευρώπη με την Ασία.

  • Το στυλ αλλά και η προέλευση του σετ της Ειρήνης είναι αδιαμφισβήτητο για εκείνη και η εκτίμηση του Θάνου Λούδου δεν την ευχαριστεί. Με γνώμονα τα στοιχεία που γνωρίζει από τη γιαγιά της, από την οποία κληρονόμησε και τα αντικείμενα που φέρνει στο Cash Or Trash, η Ειρήνη θα ρισκάρει, δίνοντας τις πληροφορίες με τον τρόπο που πιστεύει εκείνη ότι θα τη βοηθήσουν να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Ειρήνη, αν και περνάει «ιερά εξέταση» από τους αγοραστές για τα αντικείμενά της, αποδεικνύεται σκληρή διαπραγματεύτρια μέχρι το τέλος.

Ένα αντικείμενο, που άνετα μπορεί να αποτελέσει στοιχείο ντεκόρ σε σκηνικό ταινίας ή ακόμα και έργο τέχνης εμπνευσμένο από πολυβραβευμένο φιλμ, έχει μπροστά της η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης. Το αντικείμενο του συνταξιούχου γραφίστα Θανάση, προκαλεί αντιθέσεις και αρκετή συζήτηση στο δωμάτιο των αγοραστών. Η καλή διάθεση και το ιδιαίτερο χιούμορ του Θανάση, όμως, βοηθούν στη λύση του μυστηρίου, που προκύπτει, και στο κλείσιμο μιας ωραίας συμφωνίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Το debate με τον εξαίρετο Δούκα ξεγύμνωσε τον ατάλαντο γόνο Μπακογιάννη.
    Γι’ αυτό ο Κούλης απέφευγε το debate με Τσίπρα εδώ και εφτά χρόνια.
    Γιατί ο Τσίπρας θα τον ξεφτίλιζε.
    Είναι απαράδεκτο ένας πολιτικός και μάλιστα Πρωθυπουργός να μην δέχεται να πάει σε debate.
    Αυτό είναι ένα ακόμα βασικό στοιχείο που αποδεικνύει την ανικανότητά του.

Βασίλης Γκουρούσης – “Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά, ποτέ μην λες ποτέ”

Νέο σύστημα για την τηλεθέαση μετά το σφάλμα;