in

LOLLOL

Μπρούκλιν Μπέκαμ-Νίκολα Πελτς – «Έφαγαν πόρτα» σε κλαμπ του Παρισιού

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η σύζυγός του, Νίκολα Πελτζ, όπως φάνηκε σε βίντεο που δημοσιεύθηκε, «έφαγαν πόρτα» σε ένα κλαμπ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας την Πέμπτη.

Στο ζευγάρι όπως φαίνεται στα πλάνα απαγορεύτηκε η είσοδος σε ένα φανταχτερό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και έφυγε φανερά απογοητευμένο.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πέρυσι, έφτασε στο δημοφιλές hotspot των διασημοτήτων Raspoutine, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους φρουρούς ασφαλείας που τους αρνήθηκαν την είσοδο, σύμφωνα με ένα βίντεο που έγινε viral.

Στο κλιπ, που δημοσιεύτηκε από τον @celebsinparis , ο Μπρούκλιν, 24 ετών, φαίνεται να αγκαλιάζει την Νίκολα, 28 ετών, καθώς περίμεναν έξω από το χώρο.

«Μπορούμε να μπούμε;» ρώτησε ο Μπρούκλιν στο κλιπ καθώς αυτός και η Νίκολα περίμεναν έξω για σχεδόν δύο λεπτά.

  • Μετά από μια σύντομη ανταλλαγή απόψεων με τους ογκώδεις άνδρες, φέρεται να είπαν στον Μπρούκλιν ότι τελικά δεν μπορούσαν να πάνε μέσα στο κλαμπ, παρόλο που ήταν λίγο μετά τις 2:30 π.μ. — πολύ πριν από τις 5:30, οπότε και κλείνει το νυχτερινό κέντρο.

Ενώ τα όσα είπαν οι άνδρες του κλαμπ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ παραμένουν ασαφή, το ζευγάρι φέρεται να ήταν «φανερά απογοητευμένο» αφού τους απαγορεύτηκε η είσοδος, είπε μια πηγή στο Essentially Sports .

Την επόμενη μέρα, το ζευγάρι εθεάθη να παρευρίσκεται στην επίδειξη μόδας της μαμάς του Μπρούκλιν, Βικτόρια, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συναγερμός στο Ηράκλειο – Επιβάτης προσπάθησε να μπει σε αεροπλάνο με… μαχαίρι!

Βομβιστική επίθεση κοντά στο κοινοβούλιο στην Άγκυρα – Δύο τραυματίες