«Μπράβο Λευτέρη!» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωσε τον Πετρούνια

1 Min Read

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή πρόσθεσε στο ήδη εντυπωσιακό παλμαρέ του ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ.

  • Ο «άρχοντας των κρίκων» απέδειξε για ακόμη μία φορά πως παραμένει στην κορυφή και συνεχίζει να κάνει υπερήφανη την Ελλάδα.
  • Μάλιστα, τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα πρωταθλητή έστειλε δημόσια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X.

«Ακόμα μια μεγάλη διάκριση για τον Λευτέρη Πετρούνια! Χάλκινος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ! Μπράβο Λευτέρη! 🇬🇷», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθε να προστεθεί στα μηνύματα θαυμασμού για τον Πετρούνια, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στη γυμναστική.

Το νέο μετάλλιο αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση της διάρκειας και της τεράστιας κλάσης του. Και μπορεί το χρυσό να μην ήρθε αυτή τη φορά, όμως το χάλκινο μετάλλιο στο Ζάγκρεμπ έχει ξεχωριστή σημασία.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να ανεβαίνει στο βάθρο και να κρατά ψηλά τη γαλανόλευκη, με τον πρωθυπουργό να σπεύδει να του πει το δικό του δημόσιο «μπράβο».

Share This Article