in

LOLLOL CryCry

Μπουρδούμης-Δροσάκη – Χωρισμός μετά από τρία χρόνια γάμου

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο «Πρωινό Μας», οι δυο γνωστοί ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου και μάλιστα δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

  • «Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Να σου θυμίσουμε πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη συνεργάζονται αυτή την περίοδο στο θέατρο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

14 Comments

  1. Ούτε οι πρώτοι είναι, ούτε οι τελευταίοι που χώρισαν.
    Να είναι καλά να συνεχίσουν όμορφα την ζωή τους, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το παιδάκι τους.

  2. Αυτός ένας μαλάκας που δεν μπορεί να κάνει σχέση και αυτή ψυχολογικά ανισόρροπη. Φαινόταν από τις συνεντεύξεις της. Σαν χαζοχαρούμενη έδειχνε..

    • Αυτοί είναι δύο ψυχικά υγιείς άνθρωποι σε αντίθεση με εσένα που είσαι ψυχασθενική. Κατάλαβα ποια είσαι. Η γνωστή Κ@ΡΙΟΛ@ που το παίζει ουδέτερη αλλά είναι βαμμένο κομματόσκυλο ως το κόκαλο. Ο Αλέξανδρος είναι ΨΥΧΆΡΑ. Τα καλά που κάνει για τους συνανθρώπους του, εσύ ούτε στον ύπνο σου. Η Λένα είναι επίσης γλυκύτατο πλάσμα. Χώρισαν όπως χωρίζουν τόσοι και τόσοι. Να πλένεις το στόμα σου όταν μιλάς για χρυσούς ανθρώπους. Και μάθε να μην βρίζεις τους ανθρώπους μόνο και μόνο για το κόμμα τους. Έλεος δηλαδή. Καρφώνεσαι. Αυτοί είστε.

  3. Εσείς οι κακιασμένοι που αισχρολογείτε για τον Αλέξανδρο, είστε μια τρίχα από τα @ρχιδι@ του. Δεν έχετε ζωή και σας φταίνε όλοι και όλα. Πείτε ότι σας πόνεσε για το απόκομμά σας, γίδια. Σας ταπώνει καλά ο Αλέξανδρος. Πιείτε μπόλικο ξίδι βαλσάμικο.

    • Όπως λέμε Μαρίνα Ζέας, αμόρφωτε κακόψυχε; Μάλλον. Είναι δύο καλοί άνθρωποι που εσείς τους βρίζετε αισχρά χωρίς να σας πειράξουν και λέτε κακίες γι’ αυτούς μόνο και μόνο επειδή είναι Αριστεροί. Πολύ καλά κάνουν και είναι. Σας πονάει που κάποιοι άνθρωποι είναι κοινωνικά ευαίσθητοι και αλληλέγγυοι και όχι παρτάκηδες σαν εσάς. Ντροπή σας να βρίζετε ανθρώπους χωρίς λόγο επειδή δεν σας προσκυνάνε. Αίσχος. Κατά τα άλλα είστε με τον Άνθρωπο. Αρκεί να μην είναι Αριστερός…
      Μην κρίνετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να φτάσετε ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι, την καλή ποιότητα του χαρακτήρα τους.

    • Για να σου αντιστρέψω τα ψέματα που λες και να σου πω την πραγματική αλήθεια:
      Εσύ βρίζεις συνέχεια τους πάντες εκτός κι αν είναι δεξιοί. Βρίζεις κι εμένα χωρίς να σε ενοχλώ. Σου επιστρέφω πίσω την αχαρακτήριστη κ@λ@συμπεριφορά σου, κ@λ@παιδο. Καλά σε κάνω. Σου αξίζει. Να μάθεις να φέρεσαι για να μην σε βρίζω. Μήπως και η Ελισάβετ Σπανού είναι του κόμματος γι’ αυτό ενοχλήθηκες με τις αλήθειες που έγραψα; Καθόλου απίθανο. Ξίδι. Καλά έκανα και την έκραξα. Τέτοια είναι. Εκτός αν θεωρείς ότι μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να μας βρίζεις. Πριτς. Θα σας βρίζω κι εγώ. Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις.

Βιασμός 12χρονης – Άλλα 7 πρόσωπα κατονόμασε η ανήλικη στον Κολωνό

Κακοκαιρία «ILINA» – Που αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ώρες