in

AngryAngry

Μπούκαραν με όπλα σε ενεχυροδανειστήριο, πάλεψαν με τον ιδιοκτήτη και άρπαξαν 2.000 ευρώ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα αγοράς χρυσού, στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

 

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 26, λίγο πριν τις 20.00 και απείλησαν με όπλα τον ιδιοκτήτη.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο μιλούσαν καλά ελληνικά, έφεραν από ένα πιστόλι ο καθένας και το μόνο που είπαν είναι «δώσε μας τα λεφτά».

  • Ο ένας δράστης, σύμφωνα με την περιγραφή του ιδιοκτήτη, χτύπησε την πόρτα του καταστήματος προσποιούμενος τον πελάτη, ενώ οι άλλοι δύο περίμεναν κρυμμένοι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

 

Μόλις ο ιδιοκτήτης άνοιξε την πόρτα, τότε μπούκαραν και οι τρεις στον εσωτερικό χώρο, με τον έναν να προτάσσει το όπλο. Ο ιδιοκτήτης τότε φέρεται να ορμηξε πάνω του για να του πάρει το πιστόλι και ακολούθησε πάλη, ωστόσο οι ληστές κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν αναγκάζοντας τον να παραδώσει τα χρήματα του ταμείου. Από το συμβάν δεν τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης.

 

Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν πάνω από 2.000 ευρώ, ενώ φεύγοντας πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη. Ωστόσο δεν διέφυγαν με το όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο ακριβώς απέξω.

 

  • Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες διέφυγαν πεζοί, ωστόσο είναι άγνωστο εάν είχαν όχημα διαφυγής σε κάποια απόσταση από το κατάστημα που «χτύπησαν».

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, με άνδρες της ασφάλειας να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Αστυνομικοί έχουν συλλέξει ήδη μαρτυρίες και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θρίλερ στην Πάτρα – «Ανακρίβειες τα περί θεραπευτικής δόσης κεταμίνης…»

Απώλεια – Νεκρός ξαφνικά ο διακεκριμένος ζωγράφος Πωλ Σουλικιάς