in

CuteCute

Μποφίλιου για Ζουγανέλη – «Θα συνεργαζόμουν με την Ελεονώρα, αρκεί να θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε η Νατάσα Μποφίλιου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ρωτήθηκε για ενδεχόμενες συνεργασίες της με άλλους καλλιτέχνες, τον χαρακτηρισμό «επαναστάτρια» τον οποίο συχνά της αποδίδουν, καθώς και για την πολυσυζητημένη φωτογράφηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στο Λονδίνο.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε όλους όσους με χαρακτηρίζουν «επαναστάτρια». Εγώ θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας», σχολίασε η ερμηνεύτρια και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογράφισή της με γούνα στο Λονδίνο.

«Όλα αυτά είναι τόσο ξεπερασμένα. Η αντίληψη αυτή είναι παλιακή και δεν έχει κανένα έρεισμα με την πραγματικότητα. Δεν αξίζει να μπεις καν σε αυτή τη συζήτηση. Φυσικά και έκανα ξανά ανάλογη φωτογράφιση», συμπληρώνει.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Νατάσα Μποφίλιου επισημαίνει: «Ως καλλιτέχνης διαλέγω να κάνω πράγματα που μου ταιριάζουν αισθητικά και στα οποία μπορώ να ανταπεξέλθω. Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε μουσικά με την ομάδα μου είναι συγκεκριμένο και δεν προσαρμόζεται σε άλλη συνθήκη εύκολα».

«Θα συνεργαζόμουν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη αν θα θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Τι κόντρα να έχουμε; Έχουμε αγάπη και θαυμασμό η μία για την άλλη», τονίζει αμέσως μετά η τραγουδίστρια.

«Είναι άλλο πράγμα η πολιτική τοποθέτηση και άλλο η υπεράσπιση μίας ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Για τους ανθρώπους που επιλέγω να ακούσω με ενδιαφέρει το έργο. Όταν το έργο είναι σπουδαίο ξεπερνάει τον άνθρωπο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που τοποθετήσεις αποτελούν επίθεση προς τον άνθρωπο», καταλήγει η Νατάσα Μποφίλιου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πόλεμος στο Ισραήλ – Ελληνίδα περιγράφει τις δραματικές ώρες. «Επιστρατεύθηκαν και τα 3 παιδιά μου»

Η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα είναι το ίδιο καθηλωτική – Δείτε 6 φωτογραφίες που το αποδεικνύουν…