in

LOLLOL

«Μπηχτή» του Οικονόμου στον Κανάκη – «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε»

Την Πέμπτη 19/1 μέσω των Ράδιο Αρβύλα στο κανάλι του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε, παρόλο που έχει περάσει καιρός, να σχολιάσει την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτσοκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας συγκεκριμένα για την τελευταία ημέρα της συναδέλφου του στο στούντιο, “αδειάζοντας” παράλληλα τους δύο συμπαρουσιαστές της, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλίτωσε κι αυτή.

  • Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν», είπε και στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΙ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Όχι λέει. Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη», πρόσθεσε Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.

Η “πληρωμένη” απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου στον Αντώνη Κανάκη

Την Παρασκευή 20/1, λοιπόν, ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε να δώσει μία απάντηση στον παρουσιαστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οξύνθηκαν. Τα λόγια του δημοσιογράφου ήταν αρκετά αιχμηρά και σίγουρα δεν θα μείνουν ασχολίαστα.

«Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον #Κανακης που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασάκος, ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

14 Comments

  1. Επειδή έβλεπα την εκπομπή Οικονόμου Αναστασόπουλου, η κοπέλα είχε άπειρο χρόνο να μιλάει και να κάνει τη δουλειά της. Εγώ δεν έχω ξαναδεί παλιό δημοσιογράφο να δίνει τόσο χώρο σε πιο νέο συναδελφο. Κανείς Παπαδάκης, Αυτιας ή ακόμα και ο ίδιος ο Παυλόπουλος δεν έχει δώσει τόσο χώρο.
    Επίσης είχε μακροχρόνια συνεργασία με Λυριτζή.
    Από την άλλη δεν είναι υποχρεωμένος να γίνεται φίλος με καθέναν που συνεργάζεται.
    Εμένα μου φαίνεται ότι αυτό ήταν πληρωμένη μπηχτη της Αναστασόπουλου (ίδιο κανάλι με αρβύλα), η οποία φαίνεται ότι δεν περνά καλά με Παπαδάκη και δεν έχει και τις ‘πλατες’ του Κολοκυθά στο ΣΚΑΙ. Του αγοριού της ντε…

  2. Τι σ’ενδιαφερει ρε σαχλαμαρα Κανακη τι κανουν τα καναλια, ποιον θελουν και ποιον διωχνουν.. Επρεπε η θα επρεπε να την κανεις σε καποιον απο τα παλια, να σε πιασει απο τα πολλα μαλια που ειχες και να σου δωσει αυτο που ηθελες τοσο πολυ οταν ησουν νεωτερος… βλακακο.

  3. Η Μαρία είναι Σκορπίος και για να εκδικηθεί βαζει άλλους να βγαζουν τα μάτια τους για αυτη. Όμως ο Οικονόμου είναι παλια καραβάνα και κύριος. Πραγματι ήταν χρονια δίδυμο με Λυριτζη. Ενας αντιεπαγγελματίας φαίνεται μέσα στα χρόνια. Να κοιτάξει η ΜΑΡΊΑ να είναι σωστη στις συνεργασίες της και να αφησει τι κανουν οι άλλοι. Άλλωστε από τον ΣΚΑΙ κανεις δεν την έδιωξε. Ήθελε λέει να πάει να δουλέψει με τον μαθουσάλα. Και τώρα που είναι σαν γλάστρα στην εκπομπή, βγάζει κακιούλες

  4. Καλόμαθε η Αναστασοπούλου που τόσα χρόνια την προωθούσαν με τα 1000 λόγω του διευθυντή ειδήσεων ΣΚΑΙ και συντρόφου της κ. Κολοκυθά και σου λέει γιατί ο Οικονόμου δεν μου έστρωσε κοκκινο χαλί ή να με παρακαλάει γονατιστός να μείνω;
    Το κανάλι φταίει, αλλά τα βάζει με τον Οικονόμου και όχι ευθέως αλλα μέσω των Αρβύλα.
    Σιγά μην κατσει να ασχοληθεί ο Οικονόμου με την κάθε Τιτίκα που του βάζουν δίπλα του… Έχει την οικογένειά του, την δουλειά του, τέλος. Γιατί τον ρώτησαν για τον Παυλόπουλο που του έφεραν;

  5. Ο Κανάκης έδωσε συνέχεια στην κόντρα βάζοντας τον καυγά Τζανακόπουλου-Οικονόμου και τονίζοντας “ανεξάρτητα κανάλια”.
    Αλλά το “πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων” που ζητούσε ο κος Τζανακοπουλος δεν το πείραξε.
    Έχει ένα θέμα με την αυτοκριτική ο Κανάκης, το έχουν άτομα με υπερβολικό εγωισμό.
    Σε αυτά τα κανάλια τα μη ανεξάρτητα έχει θησαυρισει ο κος Κανάκης. Όμως τότε που τα έπαιρνε από το ΣΚΑΪ δεν τον ενοχλούσε. Και το θέμα δεν είναι τι ψηφίζει ο κάθε εργαζόμενος σε κανάλι αλλά να κάνει τη δουλειά του σωστά.
    Παρόλα αυτά ο Κανάκης – που δεν ήξερε τις μαλακίες που κάνει ο Στάθης που το μόνο θέμα που εντοπίζει (βλ συνέντευξη στον Χατζηνικολάου) είναι ότι τους πλήγωσε στο ανθρώπινο κομμάτι και όχι ότι κορόιδευαν το κοινό τόσα χρόνια – παραβλέπει εκκωφαντικά ότι ένας πολιτικός ζητάει πολιτικά φρονήματα στον αέρα και με ύφος εντολής. Αυτό είναι χούντα κε Κανάκη και κανείς τα κλειστά μάτια στην Χούντα

  6. Απόλυτο δίκιο που έκανε γάργαρα ότι ο πολιτικός ρωτάει επιτακτικά τι κόμμα ψηφίζουν; Και μάλιστα όταν έχουν ξεφτιλιστει από το σκάνδαλο Παππά gate. Όχι δα. Αυτά μόνο στη δικτατορία

Πιάσαμε στο κρεβάτι τον Κονδυλάτο με τον…

Σάλος στα Τρίκαλα – Προκάλεσαν καταστροφές σε σχολείο και κατέβασαν την ελληνική σημαία!