in

Μπιμπίλας για Χρονοπούλου – «Θα γίνει μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία»

Προς την τέλεση των τελευταίων της επιθυμιών σχετικά με την κηδεία της οδηγείται η Μαίρη Χρονοπούλου που έφυγε από τη ζωή μετά από πτώση μέσα στο σπίτι της. Με υπεύθυνη δήλωσή της η ηθοποιός εξηγεί αναλυτικά την επιθυμία της για καύση αλλά και πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της καθώς και τι θα ήθελε να φορέσει για το τελευταίο της «ταξίδι».

  • Όπως έγινε γνωστό, αυτό είναι φόρεμα του Χάρη Τσιάρα (δείτε εδώ τι είπε ο σχεδιαστής σχετικά) που φόρεσε σε συναυλία όταν κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της. Ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις τελευταίες της επιθυμίες και τόνισε ότι θα γίνουν σεβαστές.

«Μας έλεγε πάντα ότι έχει ετοιμάσει τα πάντα και ότι έχει αφήσει το χαρτί που λέει πώς θα γίνουν τα πάντα, γι’ αυτό και δεν θα γίνει η καθιερωμένη κηδεία η εκκλησιαστική. Θα γίνει μια πολύ μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία. Θα σεβαστούμε ακριβώς αυτό που ήθελε η Μαίρη. Αν τα παρακούσεις κάνεις κακό στη μνήμη του.

  • Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει γιατί υπάρχει μια χρονοβόρα διαδικασία επειδή δεν είχε συγγενείς η Μαίρη»: «Είναι ειδικού τύπου αυτοί οι άνθρωποι που μπορούν να οργανώσουν τον θάνατό τους. Ο αδελφός μου ήταν έτσι» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Δήμος που ο 2ος και ο 3ος είχαν δύο ψήφους διαφορά

Τα σενάρια αποχώρησης της Σοφίας Χατζηπαντελή από το “My Style Rocks”