in

LoveLove

Μπέττυ Μαγγίρα – Το αίτημα του εμπορικού τμήματος που απορρίφθηκε στον ΑΝΤ1

Ίσχυαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον ΑΝΤ1 να επεξεργάζεται να τοποθετήσει τη Μπέττυ Μαγγίρα στο σλοτ 12.00-14.00 το Σαββατοκύριακα με στόχο την αλίευση περισσότερων χορηγιών κοντά σε μεσημεριανές ώρες με μεγαλύτερη δεξαμενή τηλεθεατών. 

  • Αυτή ήταν η πρόταση του εμπορικού τμήματος, η οποία όμως απορρίφθηκε από το πρόγραμμα. Έτσι, φαίνεται πως η παρουσιάστρια οριστικοποιείται στο κλασικό 10.00-13.00 και αυτές τις μέρες γίνονται και οι συζητήσεις για τους συνεργάτες της εκπομπής. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει αρκετός αριθμός ανθρώπων που βρίσκονταν μαζί της στο ΟΡΕΝ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

12 Comments

  1. Έκανε τεράστια επιτυχία η Μπετούλα στο Open και θέλει να τη συνεχίσει στον ANT1. Η Μπετούλα δεν έμαθε τίποτα από τις τηλεοπτικές αποτυχίες που έχει κάνει τα τελευταία 22 χρόνια. Mega Star, πού είσαι; Ούτε ο ΑΝΤ1 έμαθε τίποτα από την αποτυχία Μπεκατώρου-Μουτσινά-Ουγγαρέζου-Κωνσταντάρα σε αυτήν τη ζώνη.

  2. Γιατί τόσο λάσπη…; Δουλεύει κι άλλος κόσμος.Οι εκπομπές δεν αποτελούνται από ένα άτομο! Αλλά ξέχασα, έφυγε από την ομπρέλα του υπερπαραγωγου!

  3. Εμένα δε μου άρεσε καθόλου όταν έμαθα ότι άφησε το open για το ΑΝΤ1,η εκπομπή που της παρουσίαζαν στο open για τη νέα σεζόν ήτανε φτιαγμένο και ραμμένο για την Μαγγίρα, άκουσα ότι θα ήτανε μια εκπομπή που θα ήταν του τύπου Μουτσινά και αυτή επειδή είναι ηθοποιός εγώ πίστευα ότι θα ήτανε μια τέλεια ιδέα , αλλά όταν άκουσα ότι όλα αυτά τα άφησε για να πάει στον ΑΝΤ1 μακάρι να πέσω έξω αλλά βλέπω την αποτυχία από τώρα, Αχχχ γιατί ξέχασα να πω, μου φαίνεται πάρα μα πάρα πολύ περίεργο γιατί ο ΑΝΤ1 πήρε την Μαγγίρα??? είναι πάρα πολύ ύποπτο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ??? να πω για την Καινούργιου που έκανε 20 να πω εντάξει αλλά την Μαγγίρα???

  4. η μαγγιρα ηταν τυχερη που υπεγραψε συμβολαιο οταν πηγε στο οπεν. η μαγγιρα αν δεν ειχε συμβολαιο θα ειχε φυγει απ τη πρωτη σεζον απο το οπεν. περυσι το πασχα ειχε ακουστει οτι το οπεν ειχε προσεγγισει τη μαλεσκου για να αναλαβει το πρωινο της μαγγιρα επειδη την πηγαιναν για φουντο. ομως το γυρισε στο σαρβαιβορ η μπετουλα με την αντωνα κ τον σοιλεδη και τσιμπησανε νουμερακια με αποτελεσμα το οπεν να την κρατησει. την κρατησε το οπεν 2 σεζον χωρις να ειναι παρουσιαστρια με περγαμηνες και επιτυχιες. την πιστεψαν της δωσανε χωρο και ελευθερια. και αντι να πει τιμω το οπεν την εκανε με ελαφρα επειδη θα την θαμπωσανε τα λεφτα του αντ1. αυτη ειναι η αληθεια. και να σας πω την αληθεια και η τσολακη αρχιζω να πιστευω θα φυγει απο οπεν. δεν ειναι λογικο η τσολακη τοσες μερες να μην υπαρχει συμφωνια με το οπεν. αρα κατι παιζει και με τσολακη και θα φυγει κ αυτη. και οι δυο τους μπετυ και τσολακη ειχαν συνηθισει να ειναι στο οπεν στο απυροβλητο χωρις ρητρες τηλεθεασης χωρις ελεγχο χωρις τιποτα. τωρα μπαινει μια σοβαρη εταιρεαι η μπαρκινγκ που και απαιτησεις εχει, και ρητρες βαζει και εμπορικα θελει. ε οι κυριες ειχαν μαθει αλλιως στο οπεν και τωρα με τα νεα δεδομενα της μπαρκινγκ ζοριζονται.

  5. Κανείς δεν της ρίχνει λάσπη. Την γνώμη μας λέμε.
    Ο υπόλοιπος κόσμος που δουλεύει μπορεί άνετα να ενσωματωθεί σε μια άλλη εκπομπή καλύτερη.

  6. στο Οπεν ειχε προοδο και το παλεψε και το οτι εφυγε ηταν μονοδρομος . Δεν γινεται επειδη αλλαζουν οι υπεθυνοι να σε εχουν στο περιμενε τεσσερεις μηνες και εν τελει να σου προτεινουν αλλα

  7. τι αλλα της προτειναν;;;; δηλαδη τι ηθελεη η μπετυ να της κανει αγαλμα το οπεν και ο κοκλωνης επειδη εκανε 7%? παιδια μην κοροιδευοαστε η γυναικα αποτυχια εκανε απλα για τα δεδομενα του οπεν που εχει 4 5 μεσο ορο αυτη εκανε 6-8. και μαλιστα ειπωθηκε σε αρθρα οτι δεν ειχε καν εμπορικες τοποθετησεις στην εκπομπητης. αρα τι εσοδα ειχε το καναλι; τιποτα απολυτως. θα φαει τα μουτρα της στον αντ1 και θα την δει τη γλυκα. αρκετη αξια της δωσαμε φετος που την σχολιαζουμε τοσο. και την τσολακη που ξαφνικα μας την παρουσιαζανε να την παρακαλα ο αντ1 και το σταρ ειδαμε τελικα τι φουμαρα πουλαγε κ αυτη. στο οπεν εμεινε και ακομη δυσκολευται να κλεισει συμφωνια γιατι κ αυτη δε θα θελει ρητρες και ομαδα με ατομα της μπαρκινγκ.

Δυο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα

Τραγωδία στο Μεγάλο Καβούρι – 6χρονο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς