in ,

CuteCute

Μπέττυ Μαγγίρα – «Έχω θυμό με τον Τριανταφυλλίδη»

«Έχω θυμό γιατί τον ενοχλεί απ’ ό,τι καταλαβαίνω ότι είναι ένας άνθρωπος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που δεν έχει παιδεία και βγάζει πάρα πολλά λεφτά. Αυτό έκανε bold σε αυτά που έλεγε. Δεν είναι ο μόνος ο Γρηγόρης, φέρτε μου όλους τους παρουσιαστές και όλους αυτούς που βγαίνουν στην τηλεόραση μπροστά, δεν είναι όλοι απόφοιτοι Πανεπιστημίου, δεν έχουν όλοι κάποιο πτυχίο. Ίσα ίσα ο Γρηγόρης μπορεί να είναι και ένα καλό παράδειγμα, ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην πήγαινε Πανεπιστήμιο, αλλά να τα κατάφερε. Είναι ένας αυτοδημιούργητος, έφτιαξε μία σπουδαία καριέρα και μπράβο του που βγάζει και καλά λεφτά. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι μεμπτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, μιλώντας σήμερα μέσα από το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Εσύ έχεις θυμό επειδή είχε κρίνει κι εσένα αρνητικά παλαιότερα και όχι επειδή μίλησε άσχημα για τον Γρηγόρη.
    Συγκεκριμένα σε είχε αποκαλέσει όμορφη αλλά ατάλαντη.
    Γι’ αυτό τα λες αυτά τώρα. Όχι γιατί σε πήρε ο πόνος για τον Γρηγόρη.

  2. Αυτο το συμπλεγματικο ατομο ο Τριανταφυλλιδης με τα πολλα προσωπικα προβληματα και το γλειψιμο σε καλους του φιλους κανει κριτικη;Καλα του τα χωσε η Μαγγιρα , το προβλημα του ηταν τα λεφτα που βγαζει ο Αρναουτογλου και επειδη εχει μπερδεψει τα μπουτια του ο μαιντανος τηλεκριτικος , ποιος του ειπε οτι οι ανθρωποι με παιδεια βγαζουν χρηματα και τι σχεση εχει η παιδεια με το πιανω τη ζωη απο τα κερατα η εχω ταλεντο. Αυτα εχουν οι αυτοδημιουργητοι μιζερε Τριανταφυλλιδη

    • Με το μέρος του Γρηγόρη είμαι, τον οποίο συμπαθώ και θεωρώ καλό παιδί. Όμως η Μαγγίρα είναι κακιά όπως ο Ιάσων. Απλώς καμουφλάρει την κακία της.

    • Σαφώς και είναι ταλαντούχες και οι δύο Μαγγίρες. Κυρίως η Ματθίλδη, αλλά και η Μπέτυ είναι ξεχωριστή και ταλαντούχα. Απλά, είναι κακίστρες εκτός από ταλαντούχες.

  3. Ο Τριανταφυλλίδης είχε πει: το ταλέντο (Ματθίλδη) και η όμορφη (Μπέττυ).
    Και η Μπέττυ είχε αφηνιάσει και είχε βγει στα τηλεπαράθυρα θυμωμένη.
    Δικαίωμά του βέβαια του Τριανταφυλλίδη να έχει όποια γνώμη θέλει αλλά όχι να προσβάλλει.
    Γι’ αυτό νομίζω ότι η Μπέττυ θύμωσε κυρίως επειδή είχε πει έτσι για εκείνη, γι’ αυτό υπερασπίζεται με
    σθένος τον Γρηγόρη τώρα.

Κακοκαιρία «ILINA» – Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες με βροχές και καταιγίδες

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκαν η Θεοδοσία Φούρναρη και η Ευαγγελία Σμυρνιού