in ,

Μπάκος – Καϊμενάκης- Εξάρχου. «Όχι» στην εξαγορά του «Πρώτου Θέματος». Έξυπνες επενδύσεις στο Action 24.

Μιντιακό παρασκήνιο πολύ πλούσιο. Πολύ έξυπνες και προσεγμένες οι κινήσεις που γίνονται στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως εγκαταλείπεται μεν στην παρούσα φάση η διεκδίκηση της 7ης άδειας πανελλαδικής εμβέλειας που παραμένει «ορφανή» αλλά προχωρά το πρόγραμμα.

  • Όπως και σταμάτησαν κάθε διαπραγμάτευση για το «Πρώτο Θέμα» παγώνοντας οριστικά την διαδικασία εξαγοράς.
  • Δύο απ’ ότι μαθαίνω από έγκριτους συνομιλητές μου της μιντιακής πιάτσας είναι τα τινά:

Η επένδυση σε πρόσωπα όπως η Μαρία Καρχιλάκη, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Μητσικώστας ο Καλυβάτσης και ο comedian Ζησης Ρούμπος. Η στήριξη του Attica η βραδινή ζώνη του οποίου έχει μεγάλη επιρροή σε τομείς επικαιρότητας όπως πολιτική κοινωνία αλλά και της καθημερινότητας αλλά και το μπρανταρισμα του νέου flash.gr.

  • Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι η ολική επαναφορά του Open στο παιχνίδι της τηλεθέασης και η προσδοκία που έχει δημιουργηθεί στη διαφημιστική αγορά από την είσοδο του Κοκλώνη στο πρόγραμμα του καναλιού με πολλές νέες ψυχαγωγικές εκπομπές και προσεχώς και άλλου τύπου προγράμματα.

Έτσι το Action 24 θα πορευτεί «σεμνά και έξυπνα» και τη φετινή σεζόν με τον σχεδιασμό να στηρίζεται κυρίως στο χτίσιμο βήμα βήμα για την επόμενη ημέρα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φαίη Σκορδά – Επιστροφή στο 5αρι…

Τηλεθέαση – Οι “Πανθέοι” έπεσαν κάτω από το 10%. Έγινε αυτό που φοβόντουσαν στον ΣΚΑΙ…