Λεφτά μπαίνουν, αλλά όχι για όλους την ίδια στιγμή. Ο e-ΕΦΚΑ και η ΔΥΠΑ ξεκινούν πληρωμές-ανάσα που φτάνουν συνολικά τα 91,7 εκατ. ευρώ και αφορούν πάνω από 100.000 δικαιούχους. Και όπως κάθε φορά, τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ημερομηνίες.
- Από επιδόματα ανεργίας μέχρι άδειες μητρότητας και εφάπαξ, τα ποσά κατανέμονται μέσα στην εβδομάδα. Άλλοι θα δουν χρήματα άμεσα στους λογαριασμούς τους, άλλοι θα περιμένουν λίγες μέρες ακόμη. Και εκεί ξεκινά η γνωστή αγωνία.
Για πολλούς, αυτά τα χρήματα δεν είναι απλώς μια πληρωμή. Είναι το ενοίκιο, οι λογαριασμοί, η καθημερινότητα. Σε μια περίοδο που όλα πιέζουν, κάθε ευρώ μετράει. Το μόνο σίγουρο; Η εβδομάδα αυτή είναι κρίσιμη. Και τα ΑΤΜ… θα έχουν την τιμητική τους
