in ,

CryCry LOLLOL

Δύσκολες ώρες για την Αναστασοπούλου – Η πρεμιέρα, η Ζήνα και η προειδοποίηση για το μονοψήφιο

Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή για τη Μαρία Αναστασοπούλου. Όσον αφορά στη βραδινή της εκπομπή, την «Αρένα» που ξεκίνησε ως κοινωνική αλλά εξελίχθηκε multi culti με πολλά θέματα της επικαιρότητας.

  • Τα μονοψήφια ήρθαν πολύ γρήγορα ωστόσο από το κανάλι αποφασίστηκε να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία. Που όμως θα είναι και η τελευταία. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα σήμερα τα μεσάνυχτα. Με πολλά ντεφό βέβαια καθώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που οι Έλληνες έβλεπαν ενημερωτικές εκπομπές μετά την ψυχαγωγία. Τώρα οι περισσότεροι πάνε στις πλατφόρμες και οι νεότεροι το γυρίζουν στο tik tok. To χειρότερο βέβαια για την Αναστασοπούλου είναι πως από την επόμενη εβδομάδα θα έχει απέναντί της και τη Ζήνα Κουτσελίνη. Και εκεί τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.

Υπάρχει μαθαίνω προειδοποίηση από τον ΑΝΤ1 πως εάν η πορεία της εκπομπής είναι η ίδια ή χειρότερη με πέρσι τότε θα κοπεί. Για να το θέσω πιο κομψά θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβρη. Απ’ την άλλη κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για φέτος τουλάχιστον μέχρι στιγμής με τα νούμερα του «Καλημέρα Ελλάδα» που πάνε ικανοποιητικότατα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Η Μάγισσα – Η Μεταξία, ο αρραβώνας του Τζανή και το δολοφονικό βλέμμα που έγινε viral

Έξαλλος απο την πίεση του Ευαγγελάτου – “Βουλώστε το, είστε γελοίο υποκείμενο. Θα σας κάνω αγωγή”