in

AngryAngry OMGOMG

Αύριο η δίκη για την δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα – Του παιδιού που τσιμέντωσαν σε ταράτσα στην Κυψέλη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αναβιώνει σε λίγες ώρες η άγρια δολοφονία στην Κυψέλη με θύμα ένα αγοράκι μόλις 7 ετών, τον Ανδρέα.

 

  • Το κατηγορητήριο της μητέρας αποκαλύπτει τα φρικτά βασανιστήρια που έζησε το παιδί τις τελευταίες ώρες του… Η υπόθεση θανάτου του 7χρονου Ανδρέα που βρέθηκε θαμμένος στην ταράτσα του σπιτιού όπου έμενε με τη μητέρα και τον πατριό του στην Κυψέλη είχε προκαλέσει ανατριχίλα.

 

Για το έγκλημα είχαν συλληφθεί η μητέρα του και ο πρώην σύντροφός της. Αφού τον σκότωσε, γιατί όπως είπε έκανε φασαρία, τον έθαψε στην ταράτσα του σπιτιού και μετά κουβαλούσε επί πέντε χρόνια τα οστά του παιδιού σε εργαλειοθήκη .

 

  • Η μητέρα του άτυχου μωρού θα είναι η μοναδική κατηγορούμενη που θα καθίσει τη Δευτέρα στο εδώλιο του δικαστηρίου στη δίκη για ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα των τελευταίων ετών.

Η κατηγορούμενη μητέρα ισχυρίζεται τώρα ότι όταν βγει από τη φυλακή, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να στηρίξει την κόρη της. Ο σύντροφος της μητέρας έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στη φυλακή, ενώ μάρτυρας εναντίον της θα καταθέσει η ίδια η μητέρα της.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Nα στηρίξει την κόρη της; τώρα;;;; Την έχει χάσει την κόρη της.Aνάθεμα κι αν έριξε κι αυτή ένα δάκρυ, αλα Πισπιρίγκου, για το μικρούλη που μαρτύρησε στα χερια του ρουμάνου

Κι όμως – «Ξόδεψε 12000 ευρώ για να με έχει στην αγκαλιά του»

Συγκλονιστικό – Έδειξε στην μάνα της φωτογραφία του φονιά της μια εβδομάδα πριν την σκοτώσει