in

Αύριο η απολογία του αστυνομικού που βίαζε και εξέδιδε 34χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (5/10) πήρε ο αστυνομικός – προστάτης μιας 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν την οποία κατηγορείται ότι βίαζε, της άρπαζε τα χρήματα και την απειλούσε.Αύριο θα απολογηθεί ο αστυνομικός, αφού ζήτησε και πήρε προθεσμία απότον ανακριτή.Ο αστυνομικός, έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση.Παράλληλα η αστυνομία ερευνά και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη.

  • Η ίδια η γυναίκα κατέθεσε στους ααστυνομικούς για τις απειλές που δεχόταν από τον κατηγορούμενο:«Θα με σκοτώσει και θα πετάξει το πτώμα μου να μη με βρει κανείς. Μου έλεγε ότι θα με διώξει από τη χώρα, ότι δεν θα μπορέσω να ξαναδουλέψω στο δρόμο για να βγάλω λεφτά και θα το κανονίσει αυτός, ότι θα με στείλει στο Καμερούν που ξέρει ότι κινδυνεύω και ότι θα με συλλάβει η αστυνομία, ακόμη και ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο», κατέθεσε η 34χρονη.Στη δικογραφία που έχει συνταχθεί η γυναίκα ξεκινά την κατάθεσή της με το πώς ένα βράδυ ο υπαρχιφύλακας την πλησίασε στο κέντρο της Αθήνας, της έδωσε ένα χειρόγραφο σημείωμα με το όνομα και το κινητό του και την παρότρυνε να επικοινωνήσει μαζί του. Το επόμενο βράδυ η γυναίκα κάλεσε στο τηλέφωνο τον αστυνομικό προσκαλώντας τον στο σπίτι της και αυτό επαναλήφθηκε για αρκετά βράδια.

Ο αστυνομικός της ζήτησε μετά από δύο μήνες να του δίνει σε καθημερινή βάση 20 ευρώ, προφασιζόμενος ότι ήταν χαμηλό το εισόδημά του και μετά από μικρό χρονικό διάστημα της ζήτησε τρεις χιλιάδες ευρώ και 50 ευρώ ανά ημέρα, προκειμένου να την προστατεύει και να φροντίσει ώστε να μην απελαθεί στη χώρα της. Συνήθιζε μάλιστα να την μεταφέρει ο ίδιος στο ξενοδοχείο που εκδιδόταν και να την περιμένει ώστε να την επιστρέψει στο σπίτι της.Μάλιστα όπως καταθέτει άλλη γυναίκα την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο της έλεγε «οικονομήσατε ε;».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καστελόριζο – «Ακυρώθηκε η αεροδιακομιδή της 4χρονης από τον γιατρό που μας κάλεσε» λέει το ΕΚΑΒ

Λύγισε η Κατερίνα Στανίση – «Σκέφτηκα να καταγγείλω την κακοποίηση που υπέστην, αλλά…»