in

AngryAngry OMGOMG

Γηροκομείο-Κολαστήριο στην Γλυφάδα – Ηλικιωμένοι με ψώρα και κατσαρίδες (Εικόνες)

Οι πληροφορίες που έφτασαν στο thepressproject για τις συνθήκες σε οίκο ευγηρίας στη Γλυφάδα είναι ανατριχιαστικές. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν, στο γηροκομείο εδώ και 10 μέρες δε λειτουργεί ο ο κλιματισμός, υπάρχουν λιποθυμίες καθημερινά, ενώ σε έναν ολόκληρο όροφο οι ηλικιωμένοι είναι γεμάτοι ψώρα, με τις κατσαρίδες να περπατούν ανάμεσά τους.

 

  • Συγκεκριμένα, στον δεύτερο όροφο περίπου 10 άτομα αντιμετωπίζουν ψώρα, η οποία ολοένα και εξαπλώνεται. Η διοίκηση, κατά τις ίδιες πληροφορίες, απαντά «θα τα φτιάξουμε όλα, θα, θα, θα…». Τόσο οι εργαζόμενοι του γηροκομείου όσο και οι συγγενείς των ηλικιωμένων έχουν αναστατωθεί.

 

 

Ο υπεύθυνος της μονάδας, Ιωάννης Μανωλάκης, επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΤΡΡ, ότι οι ηλικιωμένοι περνούν τις τελευταίες μέρες χωρίς κλιματισμό καθώς κι ότι ένας ολόκληρος όροφος έχει γεμίσει ψώρα.

Είχε, ωστόσο, τις δικές του «εξηγήσεις». «Έχουμε 80 άτομα σε έναν οίκο ευγηρίας. Ξέρετε, οι ηλικιωμένοι, λόγω της ηλικίας τους, έχουν και χαμηλό επίπεδο αντίστασης. Άρα μικροβιακά θέματα μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο ψώρα, πνευμονία και άλλα πράγματα. Εμείς εκεί πέρα δεν είμαστε κλινική, είμαστε το σπίτι των ηλικιωμένων, δεν είμαστε νοσοκομείο. Προσπαθούμε το καλύτερο»

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Αποκάλυψη ΤΩΡΑ – Έτοιμο το νομοσχέδιο για γάμους ομόφυλων ζευγαριών με τεκνοθεσία

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος. Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!