in

CryCry LOLLOL

Αθηνά Οικονομάκου – Όταν μίλησε για κρίση στον γάμο της και αποκάλυψε πως πάνε σε ειδικό

Όπως σας αποκάλυψα χτες  η απόφαση για το διαζύγιο είχε παρθεί μήνες πριν.  Δείτε παρακάτω στο βίντεο όσα έλεγε η Αθηνά Οικονομάκου πέρσι για τη κρίση στον γάμο της, σε τηλεοπτική εκπομπή αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είχαν ζητήσει τη βοήθεια ειδικού:

 

«Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα “θέλω” μου, ζητούσα…και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας – να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς – και μετά και με τη σχέση μας. Νομίζω δεν γίνεται αλλιώς πια. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό ζευγαριών χωρίζει. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση» είπε και όταν ρωτήθηκε αν έκαναν και couple therapy είπε

 

 

«Ναι. Βοηθάει πολύ. Θεωρώ ότι στηρίζει πολύ μια σχέση αυτό. Πρέπει να το θέλεις πολύ. Πρέπει να αγαπάς τον άλλον και τη σχέση σου και την οικογένειά σου. Είναι σημαντικό να υπάρχει αυτή η κατανόηση αυτή η αλληλεγγύη αυτή η αγάπη, η αλληλοϋποστήριξη και το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο με τα χρόνια».

 

 

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΕΛ.ΑΣ. – Ουδέποτε ζητήθηκε συνδρομή της αστυνομίας για το περιστατικό με τον πρύτανη

Πρωτομαγιά – 24ωρη απεργία τη Μ. Τετάρτη, παρότι έχει μεταφερθεί η αργία – Ποια ΜΜΜ θα ακινητοποιηθούν