Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή την παρουσίαση του πρώτου της παιδικού βιβλίου.
- Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για την ιδέα πίσω από το παραμύθι, αλλά και για όσα προσωπικά έχει καταθέσει στις σελίδες του.
- Μάλιστα, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς όπως εξήγησε πρόκειται για ένα έργο που συνδέεται άμεσα με τη δική της ζωή. «Η ιδέα για αυτό το παραμύθι ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια.
Νομίζω ότι έχει να κάνει με βιωματικές εμπειρίες, με αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου, με αποφάσεις και με προσωπική δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως αποκάλυψε, μέσα από την ιστορία θέλησε να αποτυπώσει τη δική της πορεία και τις συνειδητοποιήσεις που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. «Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί πραγματικά είναι κάτι πολύ δικό μου. Γενικότερα δεν είμαι πολύ εξωστρεφής άνθρωπος, οπότε με αυτή την κίνηση νομίζω ότι ανοίγω λίγο παραπάνω», είπε.
Η Αθηνά Οικονομάκου σημείωσε ακόμη πως μέσα από το βιβλίο μοιράζεται με έναν διαφορετικό τρόπο τα συναισθήματα, τις ιδέες και τον δικό της κόσμο, δημιουργώντας μια πιο ιδιαίτερη σύνδεση με το κοινό και, κυρίως, με τα παιδιά.
