in

LoveLove OMGOMG

Αθήνα Μαξίμου – «Έχουν πει να πάω σπίτι μου γιατί είμαι ατάλαντη και κακή»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Αθηνά Μαξίμου. Η ηθοποιός απάντησε για τους Πανθέους, τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει.

 

«Είμαι πολύ ευγνώμων που μετά από πολλές αρνήσεις μου για σήριαλ στην τηλεόραση βρέθηκα στους Πανθέους. Στην κοινή σκηνή που είχαμε με τον Αιμίλιο συνειδητοποιήσαμε ότι είναι η πρώτη φορά μας μπροστά σε κάμερα. Δεν τσακωνόμαστε, μόνο για αστεία πράγματα», είπε αρχικά η Αθηνά Μαξίμου.

Η Αθηνά Μαξίμου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν έκανα ψυχοθεραπεία επέλεξα να το κάνω με κάποιον ειδικό, δεν πήγα ποτέ σε σύμβουλο γάμου. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση με φλερτ θαυμάστριας στον Αιμίλιο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Όταν βλέπω τις ερωτικές σκηνές που παίζει, κάνω πως είμαι μια άγνωστη και τον θαυμάζω. Έχουμε αφήσει πίσω την υιοθεσία ενός παιδιού, δεν έχω το κουράγιο να ανταπεξέλθω σε ένα παιδί».

Κλείνοντας, η Αθηνά Μαξίμου ανέφερε: «Έχουν πει να πάω σπίτι μου γιατί είμαι ατάλαντη και κακή, δεν με εκπλήσσει, ούτε με παίρνει από κάτω».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το δράμα του δημοσιογράφου πατέρα της νεκρής 16χρονης – «Σας παρακαλώ… όχι το όνομα της κόρης μου»

Τραγωδία στη Νεμέα! Άντρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ και σκοτώθηκε