in

CuteCute

Αθηνά Καμπάκογλου – «Είδα μεγάλες αλλαγές στις συμπεριφορές τους, δεν δίνω σημασία»

Η Αθηνά Καμπάκογλου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Espresso. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ανταγωνισμό που επικρατεί στον χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που συνάντησε η ίδια.

Στο «ταξίδι» σου στη δημοσιογραφία υπήρξαν δυσκολίες;

Πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Κανένα πέρασμα δεν είναι εύκολο στη ζωή, ειδικά όταν θέλεις να υπάρχεις μέσα από τη δουλειά σου και να μην κάθεσαι σε μια γωνιά.

Όταν πέρασες μπροστά από τις κάμερες ένιωσες τον ανταγωνισμό γύρω σου να θεριεύει; Είδες αλλαγή σε συμπεριφορές;

Ναι, είδα μεγάλες αλλαγές από κάποιους (όχι όλους, προς Θεού) αλλά δεν δίνω καμία σημασία σ’ αυτά γιατί θεωρώ πως δεν είναι καθόλου σοβαρά πράγματα. Η ζωή έχει άλλη ουσία, όταν θέλεις να ασχολείσαι με την ουσία, δεν μπορείς να καταναλώνεις την ενέργεια σου σε ανούσια πράγματα. Για μένα η ουσία είναι να νιώθω καλά κάνοντας πράγματα που με ενδιαφέρουν και αγαπώ. Η δουλειά μου είναι σημαντικός τομέας της ζωής μου, γιατί καλύπτονται πολλές ανάγκες μου μέσα απ’ αυτήν.

Όχι ανάγκες ματαιοδοξίας αλλά δημιουργίας, που τις έχω έντονες από μικρή. Επίσης με ενδιαφέρει πολύ εγώ και οι συνεργάτες μου να είμαστε καλά, να δουλεύουμε με υγεία.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Youth Pass – Ποιοι και πότε θα πάρουν το voucher των 150 ευρώ εις… διπλούν

Γαύδος ΤΩΡΑ – «Τρελαμένοι» οι γυμνιστές. «Τσιτσίδια και ντυμένα, όλα ενωμένα»