in

CuteCute LoveLove

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαυρικίου για τον Πρίαμο – «Κοίτα έναν γελοίο τύπο που κορόιδεψε εμένα…»

«Ξεφτίλα αυτό που έγινε, δεν έχω άλλη λέξη να χρησιμοποιήσω. Ντρέπομαι αλήθεια σου λέω. Αν μου το είχε κάνει αυτό η Ιλάειρα θα είχα πάρει φόρα και θα είχα φύγει από έναν γκρεμό κάτω γιατί δεν θα μπορούσε να το διαχειριστικό», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα» σχολιάζοντας το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα στο «Survivor All Star».

  • «Το δεύτερο φάουλ είναι αυτή η απαράμιλλη ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε που έφυγε η Καρολίνα και δεν κατάλαβε τίποτα από το τι έχει συμβεί ή κάνει ότι δεν κατάλαβε. Εγώ όμως δεν θα σταθώ σε αυτά. Θα σου πω αυτό που με στεναχωρεί και με κάνει να μην θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα. Πραγματικά ντρέπομαι γιατί αυτός ο άνθρωπος που κορόιδεψε εμένα, ότι είχα έναν ψεύτικο έρωτα, εγω βροντοφώναζα, αυτός ο άνθρωπος που με ειρωνεύτηκε δημόσια και μου έλεγε όλη η Κύπρος “είδες τι έγραψε ο Μάριος για εσένα;” και έπρεπε για μεγάλο διάστημα να απολογούμαι και να πρέπει να τον δικαιολογώ, αυτός ο άνθρωπος, ο ίδιος κάνει αυτό το πράγμα. Εις γνώσιν του ενώ ξέρει ότι αυτή η κοπέλα είναι με έναν άλλον άνθρωπο, άσχετο που είναι ένας μήνας. Την πρόσεξε πολύ ωραία το έιδαμε όλοι. Εκείνο το βράδυ, λέω κοίτα ένα γελοίο τύπο που τόλμησε να κοροϊδέψει εμένα για τον έρωτα του», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Δίνεις δικαιώματα και είσαι σαχλός. Ο Μάριος δεν νοιάζεται γιατί είναι στημένα μόνο για το σόου όλα αυτά.
    Εσύ στήνεις ολόκληρη την ζωή σου. Και δεν έχεις καλό λόγο να πεις για κανέναν.

  2. Σιγά το πράγμα. Δεν είπε και τίποτα κακό. Ένα tweet έγραψε χαριτολογώντας γιατί είναι όντως γελοίο όλο αυτό. Δεν κορόιδεψε τον έρωτά σου αλλά το γεγονός ότι διαφημίζεσαι 24/7 με γελοίο τρόπο.
    Δεν το λέει μόνο ο Μάριος αυτό, όλη η Ελλάδα και η Κύπρος το λένε. Αλήθεια είναι. Ρεντίκολο κατάντησες.
    Είσαι μεγάλος νάρκισσος αυτό εννοούσε ο Μάριος. Λες κι εσύ είσαι κάτι ξεχωριστό και οι άλλοι δεν είναι.

Συγκινεί η Μουτάφη – «Όταν έχασα το βαφτιστήρι μου ήταν…»

Το καρφί της Καινούργιου – «Ο Παπακαλιάτης πήγε στη Ναταλία και όχι στο Mega»