in

Ασπρόπυργος – Τρίτη σύλληψη για την καταδίωξη όπου σκοτώθηκε ο 29χρονος αστυνομικός

Συνελήφθη και τρίτο άτομο που συμμετείχε στην καταδίωξη κλεμμένων αυτοκινήτων, όπου το ένα από αυτά εμβόλισε μηχανή της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αστυνομικός.

Πρόκειται για έναν 18χρονο που ήταν σε ένα από τα αυτοκίνητα τα οποία η ΕΛΑΣ τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου 2023 καταδίωκε από την Νίκαια μέχρι τον Ασπρόπυργο, όπου το ένα από αυτά έκανε επικίνδυνο ελιγμό για να ξεφύγει.

Όπως αναφέρει η αστυνομία πρόκειται για άτομο που μαζί με άλλους 3 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό την κλοπή οχημάτων. Από βραδινές ώρες της 17ης Δεκεμβρίου έως και πρώτες πρωινές ώρες της 18-12-2023, αφαίρεσαν τέσσερα οχήματα από το Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου χτύπησε τη μια μηχανή της ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 29χρονος αστυνομικός και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας.

Σε βάρος του 18χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Παναγιώταρου υποδέχτηκε το 2024 με μακρύ στενό φόρεμα (Βίντεο)

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Όλες οι φορές που μας τρέλανε με την πίσω όψη της…