in ,

LOLLOL

Ασλάνογλου υπέρ Γεωργούλη – «Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί! Δεν πειράζει άνθρωπο»

Με αφορμή την καταγγελία σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη με την κατηγορία για βιασμό και κακοποίηση, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου που γνωρίζουν τον ηθοποιό, εκφράζουν την έκπληξή τους για όσα ακούγονται εις βάρος του.

  • Μεταξύ άλλων, και η Μαρίνα Ασλάνογλου, σχολίασε την υπόθεση στο «Πρωινό μας» λέγοντας ότι αιφνιδιάστηκε από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένη για το τι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα προσπαθήσω να δω τι έχει συμβεί. Τον Αλέξη τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος και ποιότητα ψυχής, με ωραία σκέψη και άποψη.

Τώρα δε ξέρω τι να πω. Όταν το διάβασα, έπεσα από τα σύννεφα πάρα πολύ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξαφνιάστηκα πολύ, πάρα πολύ. Από όσο τον ξέρω, είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη» δήλωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Από την πλευρά της η Δανάη Μπάρκα, ανέφερε στην εκπομπή της: «Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει».

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν τι έχει γίνει πάνε και υπερασπίζονται κάποιον στα τυφλά. Υπάρχει μια καταγγελία, περίμενε, μην βγαίνεις αμεσως να πεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση και είναι το καλύτερο παιδί, όλοι καλά παιδιά είναι μέχρι να πάνε στην φυλακή. Έλεος.

  2. Επειδή είναι ΖΑΙΟΣ βεβαίως βεβαίως!!
    Αν ήταν δεξιός ή Πασοκ τότε θα είχαν ήδη στηθεί κρεμάλες στο Σύνταγμα,οι meetooδες θα είχαν ισοπεδώσει την Αθήνα και οι Ρουβίκωνες θα είχαν πετάξει γκαζάκια στα σπίτια των συγγενών του.

Καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» – Η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου σήκωσε από θυρίδα 347.000 ευρώ!

Φονικό στην Κάτω Αχαΐα – Αυτός είναι ο 63χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον συνομήλικό του!