in

Άρτα – Ιερέας ξυλοκόπησε την εν διαστάσει γυναίκα του

Η Άρτα στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν στα δικαστήρια της πόλης. Πρωταγωνιστής ένας ιερέας που έφτασε στο σημείο να επιτεθεί και να ξυλοκοπήσει την εν διαστάσει γυναίκα του…

Κακός χαμός στην Άρτα, με τη δίκη να διακόπτεται και τον πρωταγωνιστή των επεισοδίων να μεταφέρεται σε νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Ο ιερέας επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την εν διαστάσει γυναίκα του, ενώ το ίδιο έκανε και σε βάρος αστυνομικών που προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως επιτέθηκε και σε συγγενείς της εν διαστάσει γυναίκα του, που έσπευσαν στο νοσοκομείο. Η δίκη είχε να κάνει με την επιμέλεια των παιδιών που είχαν αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Σε νοσοκομείο στην Άρτα όπου- σύμφωνα με πληροφορίες- μεταφέρθηκε για ψυχιατρικές εξετάσεις νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ιερέας που προκάλεσε έντονο επεισόδιο στα δικαστήρια της πόλης. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δίκης για την επιμέλεια των παιδιών του, επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του. Ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης, επιτέθηκε.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου ένα χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει 2 άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Συνελήφθη γιατρός και τρεις συνεργοί του για ψεύτικες βεβαιώσεις και υπερσυνταγογράφηση

Ο Πέτρος Λαγούτης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση – «Η σχέση με τα παιδιά μου ήταν το μόνο που δεν τζόγαρα»