in

CryCry OMGOMG

Άρση της ασυλίας του Πολάκη αποφάσισε η Βουλή – «Έχουμε γίνει ο εφιάλτης σας»

Υπερψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής την άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παύλου Πολάκη.

Το αίτημα υπερψήφισαν 157 βουλευτές, δύο καταψήφισαν ενώ 12 δήλωσαν «παρών».

«Ό,τι έχω πει και καταγγείλει, ήταν αληθές» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης για τη νέα άρση ασυλίας του μετά από μήνυση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια.

«Έχουμε γίνει ο εφιάλτης σας. Ορισμένοι κοιμούνται και ξυπνούν με το άγχος του τομέα Διαφάνειας» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι από τις ψηφοφορίες της βουλής απέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Βουλή αποφάσισε να απορρίψει τα αιτήματα άρσης ασυλίας για τους Βασίλη Κικίλια, Θάνο Πλεύρη και Χριστόφορο Μπουτσικάκη.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

30 Comments

    • Εγώ και η Βανδή τη βρίσκουμε με brutal σαπιοκοιλιές τύπους.

      Απλά η διαφορά είναι οτι ο Μπισμπίκης δεν είναι γιδοβοσκός που απειλεί κόσμο και κοσμάκη με tweet….

      Αυτός είναι ο εφιάλτης του φασισμού και τραμπουκισμού!!!

      Έρχονται λέει και με φόρα!!!Με την όπισθεν μάλλον!!!

      • Καμμία σχέση βρε. Είναι τεράστια προσβολή να τον συγκρίνουμε με τον Μπισμπίκη. Ο Παυλάρας είναι αλτρουιστής. Ο Μπισμπίκης είναι εγωίσταρος παρτάκιας πουό νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του. Δικαίωμά σου να αντιπαθείς τον Πολάκη αλλά είναι εντελώς άκυρη η σύγκριση.

      • Δεν θες τα δημόσια αγαθά να παρέχονται δωρεάν στους πολίτες που έχουν ανάγκη? Η υγεία δεν πρέπει να είναι δωρεάν? Επίσης, δεν πρέπει να υπάρχει δίκαιη φορολόγηση? Η απάντηση σε όλα είναι: ΝΑΙ. Πιστεύω πως συμφωνείς.

      • Ο Παύλος είναι πιο αψύς. Όμως πρέπει να σταθούμε στην ουσία και στα πεπραγμένα. Υπήρξε εξαιρετικός Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

      • Ευτυχώς που εσείς δεν τραμπουκίζετε ούτε φέρεστε φασιστικά… Πολύ μη μου άπτου είστε οι δεξιοί με κάθε λέξη της Αριστεράς αλλά τις δικές σας χοντράδες τις κάνετε γαργάρα.

      • Γιατί με τα λεγόμενα του ίδιου, τραμπούκιζε τους πάντες από κούνια. Συμμαθητές, καθηγητές και δεν τέλειωσε το σχολείο γιατί τον έδιωξαν από όλα του Λουτρακίου και της Κορίνθου εξαιτίας του παλιοχαρακτήρα του. Στον στρατό ήταν στο Τάγμα Ανεπιθύμητων. Άσε και ξέρω καλά τι λουλούδι είναι ο γιαλαντζί αριστερός που πάει όπου φυσάει ο άνεμος.

      • Ο ιδιοτελής Μπισμπίκης προσφέρει μόνο στον εαυτό του. Ούτε στον ύπνο του δεν φτάνει τον άξιο Παύλο.

        • Θα σε πάω αίμα σε γυναίκα δεν έχει πει πάντως….Και ας μην είναι μορφωμένος σαν το γιδοβοσκό….

          Αυτά τα λέει μόνο αλήτης,όση μόρφωση και αν έχει!!!Αλλά απο το κόμμα που έρχεται δε περίμενα και κάτι λιγότεροαπο αλητεία…κοκοκοοοοο

          • Ο Παύλος είναι λεβέντης και αν και χύμα, είναι κομψός άνθρωπος και στο στυλ του αλλά και ως άνθρωπος. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μπορεί να έχει πει και τι όχι ο Μπισμπίκης από την στιγμή που δεν τον έχουμε ζήσει στην καθημερινότητά του. Απλά δεν συγκρίνονται. Ο Παύλος είναι εξιοπρεπής μορφωμένος Κύριος με προσφορά ενώ ο άλλος είναι πραγματικά γλοιώδης.

          • Άσε να γνωρίζω καλά τι εστί σαπιοκοιλιάς Μπ. Δεν μπορώ να σου πω εδώ γιατί η λογοκρισία δεν γίνεται να τα περάσει.

          • Κάποιες φορές χάνει το δίκιο του επειδή είναι οξύθυμος. Δεν τον επικροτώ γι’ αυτό και ζημιώνει το κόμμα με τα λάθη του. Όμως εσείς πιάνεστε από κάθε λέξη των Αριστερών και είστε μη μου άπτου ενώ τις δικές χοντράδες που είναι πολύ χειρότερες κάνετε πως δεν συμβαίνουν.

          • Ο έρωτας τύφλωσε την Δέσποινα που είναι καλό παιδί. Κυριολεκτικά. 🤣 Καλό της ξεστράβωμα της ευχόμαστε γιατί ειναι κρίμα να χαραμίζεται με τον άθλιο σαπιοκοιλιά. Άθλιο πρωτίστως στον χαρακτήρα. Η εμφάνισή του αντικατοπτρίζει την ψυχή του. Μακάρι να βρει ένα καλό παλικάρι η γυναίκα. Της αξίζει. Δεν εννοώ απαραίτητα κάποιον Αριστερό, ε. 🤣 Καλός άνθρωπος να είναι και να ταιριάζουν, κι ας είναι από όποιο κόμμα θέλει. 🙂

  1. Τον Αλέξη που είναι άκακος και ευγενής και την αντικειμενική δημοσιογράφο Αναστασία G. που είναι Τυπάρα! Απίστευτη κοπέλα! Ανήκει στους δημοσιογράφους που καλύπτουν όλα τα θεματα όπως ο Νάσος.
    Είναι ευγενική, δίνει σε όλους βήμα, απαντάει σωστά, ενημερώνει για όλα, συμπληρώνει τις παραλείψεις των καλεσμένων ή διορθώνει τα λάθη τους και δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν. Νομίζω πως συμφωνείς. 🙂

    • Τρολάρεις τώρα έτσι;;Αλλά μου αρέσεις έχεις χιούμορ!!

      Όσο για το μπούλινγκ που με κατηγορεί η άλλη κυρία ότι κάνω σε γυναίκες,να μάθουν να μη βρίζουν σε προσωπικό επίπεδο όταν λέω κάτι για το κόμμα τους πρώτα,και μετά να είμαι ευγενής.Ή θέλετε ισότητα ή δε θέλετε, να ξέρουμε δηλαδή….Όχι να βρίζει η κάθε κυρία και μετά αν τα ακούει να μιλάει για μπουλινγκ….

      • Επομένως, μου λες ότι εφόσον έχουμε ισότητα, καλά έκανε ο Πολάκης και απάντησε έτσι (Θα σε πάω αίμα). Όχι φυσικά. Δεν απάντησε σωστά. Είχε κάθε δίκιο να θυμώσει αλλά το έχασε με αυτό που είπε. Πιστεύω πως δεν έχεις δυό μέτρα και δυό σταθμά.

      • Αγαπητέ Κύριε Σπύρο, αφού εσύ μου επιτέθηκες σε προσωπικό επίπεδο τις προάλλες, επειδή έγραψα θετικά σχόλια για το κόμμα μου χωρίς να σε πειράξω. Έχω δίκιο σε αυτό που σου λέω. Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε ισότητα και σεβασμό. Κρίνω εκείνη την απάντησή σου μεμονωμένα και όχι εσένα τον ίδιο. Όταν μου επιτίθενται χωρίς λόγο, είναι λογικό να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Αλλιώς, είμαι πάρα πολύ ευγενής. Τέλος πάντων. Δεν πειράζει. Ήταν μια κακή στιγμή και πέρασε. Δεν χαρακτηρίζει κάποιον μία λάθος στιγμή. Αλίμονο. Έχω εκφράσει τις πολιτικές απόψεις μου με επιχειρήματα και δεν έχω πια κάτι άλλο να πω. Μπορείς να πεις ό,τι θέλεις ακόμα και να μας βρίσεις. Δεν μας αγγίζουν οι προσβολές. Ίσως αυτά να τα πιστεύεις για το κόμμα μας αλλά δεν ισχύουν. Οπότε είναι σαν μιλάς για κάποιους άλλους. Ο κόσμος έχει διαμορφώσει την δική του άποψη και ξέρει να αξιολογεί και να κρίνει λεγόμενα, πεπραγμένα και την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν συμφωνώ καθόλου με τις πολιτικές σου απόψεις αλλά είναι δικαίωμά σου να τις εκφράζεις ελεύθερα και αυτό το σέβομαι απόλυτα. Σε θέματα μη πολιτικά, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Να είσαι πάντα καλά.⚘

Νεκρός γνωστός κτηνοτρόφος στα Γρεβενά – Τον βρήκαν με θηλιά στο λαιμό

Η ηχηρή απάντηση του Κοκλώνη στον Βαξεβάνη – «Αναρωτιέμαι πως…»