in

OMGOMG AngryAngry

Αρπαγή 15χρονης στην Ομόνοια – «Το κορίτσι μπήκε μέσα στο ξενοδοχείο με μπούρκα»

«Παράξενη» υπόθεση απαγωγής διερευνά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων…

  • Μια ασυνήθιστη υπόθεση απαγωγής βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, αφού μια μητέρα ανέφερε ότι η 15χρονη κόρη της είχε απαχθεί από έναν 22χρονο Αφγανό.

Σύμφωνα με όσα αφηγείται η μητέρα, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι τους το πρωί της Τρίτης και το πού βρισκόταν ήταν άγνωστο μέχρι το επόμενο απόγευμα, όταν ανακαλύφθηκε σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια, στην Αθήνα, μαζί με τον αλλοδαπό.

  • Υπάλληλος του ξενοδοχείου, όπου συνελήφθη ο Αφγανός, εξιστόρησε τα γεγονότα. “Ήταν Τρίτη βράδυ όταν ήρθαν. Η κοπέλα φορούσε μπούρκα, με το κεφάλι της καλυμμένο με μαντήλι. Υποθέσαμε ότι ήταν μετανάστες. Την επόμενη μέρα, καταλάβαμε τι συνέβαινε“, είπε η υπάλληλος. Στη συνέχεια εξήγησε ότι στην πραγματικότητα ήταν το 15χρονο κορίτσι που ενημέρωσε τη μητέρα της για την τοποθεσία της ώστε να έρθει να την ανασύρει.

“Όταν έφτασε η μητέρα, ήξερε ότι η κόρη της βρισκόταν στο δωμάτιο 702 και μας είπε το όνομα. Είπε, “Είναι η κόρη μου στον επάνω όροφο, κάλεσα την αστυνομία” και της είπα “αν είναι πραγματικά αυτή, καλά έκανες», διηγήθηκε ο ξενοδόχος στην οδό Χαλκοκονδύλη.

  • Τελικά, η 15χρονη κατέβηκε στο χώρο της δεξίωσης συνοδευόμενη από τον Αφγανό, όπου περίμεναν η μητέρα της και η αστυνομία. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σωματική έρευνα στον 22χρονο, αποκαλύπτοντας ότι είχε πάνω του ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και 48 συσκευασίες ενδεικτικές διακίνησης ναρκωτικών.

Στη συνέχεια ο 22χρονος Αφγανός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων συνεχίζει τη διερεύνηση αυτής της αινιγματικής υπόθεσης απαγωγής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χαμός στην Πάτρα – Εκτροχιάστηκε μέχρι και το ρομποτικό τρένο!

Ξεσπά η μάνα του 15χρονου Κωνσταντίνου – “Είναι ντροπή!”