in

Αρπάχτηκε ο Λιάγκας με Ακρίτα για Μπέζο-Φιλιππίδη – «Αυτή είναι αλήθεια και ας μην τη λέμε τόσο καιρό»

Για πρώτη φορά ο γνωστός παρουσιαστής… υπερασπίστηκε τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ο οποίος δέχθηκε σκληρή κριτική από την Έλενα Ακρίτα με αφορμή το “καρφί” για τον κουμπάρο του.

  • Η Έλενα Ακρίτα παρουσίασε ένα ακόμα επεισόδιο του…

Πάτα εδώ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 Comments

  1. Αν ο Μπεζος δεν ήταν συμπαθών του κόμματος της Ακρίτα θα τον έβγαζε και αυτόν βιαστή !!!
    Θα απολογουνταν σαν τους φίλους του Λιγνάδη που τόλμησαν να μην γνωρίζουν…..

    • Μα πριν μια δεκαετία τον έβγαλε κι αυτόν στη σέντρα, επειδή τόλμησε ο άνθρωπος να πει ότι η κρίση υπήρξε μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσει ο χώρος τους. Και βγαίνει η μαντάμ και λέει σε ελεύθερη απόδοση “συγχαρητήρια στον κ. Μπεζο που χαίρεται που συνάδελφοί του μένουν άνεργοι”. Ό,τι να ναι. Φυσικά ο Μπεζος την έγραψε εκεί που έπρεπε και δεν ασχολήθηκε.

    • Χμμμμμ. Μ’ αρέσει που κάποιοι κάνουν διάλογο και συμφωνούν με τον εαυτό τους… Γιατί κρίνεις πολιτικά το θέμα και όχι αντικειμενικά? Η Έλενα Ακρίτα δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν και αυτό που λες για τον Λίγδα είναι άστοχο. Έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα με πολλούς ανθρώπους, είτε της συμπάθειάς της, όπως λες, είτε όχι. Έχει πει όμως και πολλά σωστά. Αντικειμενικά, έχει δίκιο εδώ και καλό θα είναι να το παραδεχτούμε χωρίς να βάζουμε συνέχεια τα πολιτικά μπροστά. Ήμαρτον πια με τα πολιτικά. Μπουχτίσαμε. Τον Μπέζο δεν θα τον έβγαζε ποτέ βιαστή. Έλεος. Είναι πολύ άδικο αυτό που λες. Ο Μπέζος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Είναι Κύριος και η Ακρίτα Κυρία. Επίσης, έχει ήθος και είναι πανέξυπνη. Δεν θα έβγαζε βιαστή στα καλά καθούμενα έναν άνθρωπο για κανένα κόμμα. Πρέπει κάποιος να είναι πολύ φανατισμένος και ηλίθιος για να τα πιστεύει και να τα υποστηρίζει αυτά.

    • Η Έλενα δεν έβγαλε ποτέ κανέναν άνθρωπο βιαστή. Τι ψέματα είναι αυτά. Εφόσον δεν γνώριζαν, είναι ανάξιοι για την θέση τους.

Γιάννης Μπουτάρης – «Με το νεύμα του Ψωμιάδη μου επιτέθηκαν»

Πατέρας Αντώνιος – «Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε»