in

CuteCute LoveLove

Αργύρης Πανταζάρας – «Δεν με αφορά που ασχολούνται με τα προσωπικά μου, εγώ είμαι καλά»

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μιλά ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παράδεισος των Κυριών» μιλά για τον ρόλο του Ντίνου αλλά και όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή με την ηθοποιό Σίσσυ Τουμάσου.

«Ήταν μία πρόταση που δεν μπόρεσα να αρνηθώ, ένα μεγάλο ρίσκο και για το κανάλι και για την παραγωγή. Είναι συνθήκες τις οποίες τις εκτιμώ, και τους ανθρώπους που μου έκαναν την πρόταση και γι’ αυτό το λόγο βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project το οποίο το έχω αγαπήσει πολύ και νομίζω κι αυτό μου αποκαλύπτεται καθημερινά», δηλώνει ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Είναι μια πολύ σκληρή δουλειά, δουλεύουμε κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Χρησιμοποιούμε το νευρικό μας σύστημα, το καταθέτουμε, το παραθέτουμε και μοιραζόμαστε καταστάσεις με τον κόσμο», επισημαίνει ο ηθοποιός.

«Στην καθημερινότητά μου μού αρέσει να περνάω χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους. Να συναντιόμαστε και να περπατάμε. Δεν διαβάζω τι γράφεται για εμένα στα sites αλλά ενημερώνομαι. Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο», αναφέρει αμέσως μετά ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δε με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει», υπογραμμίζει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Ντάνομάνα… Μου λείπεις» – Η σπαρακτική ανάρτηση της Βαμβακούση για τον θάνατο της πεθεράς της

Νεκρή η Ιουλία Σταγάκη – Ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε