in

Αρχίζει η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ

Ξεκινά σταδιακά όσο περνούν οι ώρες η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από το μεσημέρι της Δευτέρας και έως και αύριο στην Αττική πρόκειται να επιστρέψουν περίπου 300.000 αυτοκίνητα, με την επιστροφή να γίνεται υπό βροχή, όπως έχει ενημερώσει και η ΕΜΥ.

  • Ήδη σε ισχύ βρίσκονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία, ενώ όπως έχει ανακοινώσει η Ολυμπία Οδός οι ώρες αιχμής για σήμερα είναι από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, ενώ για αύριο, Τρίτη του Πάσχα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

Μετά το μεσημέρι η μεγάλη επιστροφή

  • Μιλώντας στο OPEN, ο συγκοινωνιολόγος της Ολυμπίας Οδού, Γ. Χανδάνος, τόνισε ότι μετά το μεσημέρι αναμένεται η επιστροφή του κύριου όγκου των εκδρομέων. Το τμήμα από τον Ισθμό, μέχρι την Ελευσίνα, θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο από οχήματα, όπως και το τμήμα της Ολυμπίας Οδού, που δέχεται την κυκλοφορία από την Κορίνθου-Πατρών και από τον Μορέα.

Δεν είναι πάντως ελληνικό το φαινόμενο, με τις ουρές χιλιομέτρων που δημιουργούνται από την επιστροφή των εκδρομέων, τόνισε ο κ. Χανδάνος, καθώς σημειώνεται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, τις ημέρες των γιορτών.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Λάκης Γαβαλάς – «Με απέρριψαν πρόσφατα από την τηλεόραση, γέλασα πολύ»

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Στις φλόγες αυτοκίνητο και αποθήκη…