in ,

LoveLove CryCry LOLLOL

Άρχισε το “πανηγύρι” στο Mega – «Μάλλον όχι» της Μενεγάκη σε επέκταση μέχρι τις 5 Ιουλίου

Σιωπηλή και μάλλον αμήχανη ήταν χθες απ’ ότι μαθαίνω η Ελένη Μενεγάκη παραμένοντας μόνη της στο καμαρίνι μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή αλλά και τη στενή ομάδα των συνεργατών που επιμελούνται την εικόνα της αλλά και συνεργάτη της που χειρίζεται τα social media της.

 

 

  • Στο παρασκήνιο βέβαια υπάρχουν εξελίξεις:

 

Η Ελένη Μενεγάκη αν και η ίδια είχε προαναγγείλει το τέλος για φέτος της εκπομπής της στις 5 Ιουλίου – συνέβη στις 27 Μαρτίου όταν είχε καλεσμένο στην εκπομπή τον Γιάννη Κρητικό – φαίνεται πως οι τίτλοι τέλους θα πέσουν μια εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 31 Ιουνίου οπότε τελειώνει και ημερολογιακά ο μήνας.

 

 

  • Σας θυμίζω ότι το ίδιο είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη και στον Alpha οπότε έριξε φινάλε μεσοβδόμαδα για την εκπομπή της και συγκεκριμένα την Τετάρτη 1η Ιουλίου του 2020 αρνούμενη να πάει έστω μέχρι Παρασκευή.

 

Άλλωστε εδώ και δεκαετίες υπάρχει όρος στο συμβόλαιό της να ολοκληρώνει τις εκπομπές της το αργότερο την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Όχι στο extension μπορεί να γίνει και μια ακόμη δικαιολογία καθώς την Παρασκευή 31 Ιουνίου λήγουν και αρκετές από τις συμβάσεις των συνεργατών της.

 

  • Πάντως μια πρώτη «γεύση» το κανάλι πήρε ήδη από την προηγούμενη Τρίτη όταν για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη δεν έβγαλε εκπομπή κατά τη διάρκεια της απεργίας της ΕΣΗΕΑ ενώ άλλες φορές έχει βγει κανονικά αντικαθιστώντας τους δημοσιογράφους για εκείνη την ημέρα με άλλους πανελίστες.

 

Να δούμε τώρα και αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία τι θα συμβεί με προπληρωμένα διαφημιστικά πακέτα που έχουν ήδη κλειστεί για την εκπομπή της την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΣΟΚ – Νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων

Καιρός – Αλλαγή σκηνικού από Σήμερα – Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας