in ,

CryCry LOLLOL

Άρχισε πάλι τις διαρροές ο Μουτσινάς – Καμία επίσημη πρόταση από άλλο κανάλι…

Ξεκίνησε η μονομαχία στο Φάληρο…. Με το κανάλι να έχει προτείνει στο Μουτσινά ένα πολύ καλό διετές συμβόλαιο για να συνεχίσουν μαζί με άλλους όρους όμως πλέον.

  • Όχι μόνο για τις εκπομπές αλλά και το οικονομικό. Θα περίμενε κανείς ότι μετά τα φετινά σερί μονοψήφια ο Μουτσινάς δεν θα είχε πρόταση από τον ΣΚΑΪ.

Όμως έχει και για τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι καλή. Άσχετα αν ο «Μούτσι» δεν την βρίσκει καθόλου καλή. Και όλως τυχαίως άρχισαν και πάλι οι διαρροές ότι φεύγει απ’ τον ΣΚΑΪ και πάει στον Alpha.

  • Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πλην ΣΚΑΪ δεν έχει κάποια άλλη πρόταση. Προφανώς και θα έχει στην πορεία αλλά τώρα αυτή είναι η κατάσταση.

Πάντως δύσκολα θα του δώσει ένα κανάλι late night όταν όλα τα προγράμματα αυτού του είδους είναι σε πτώση και απ’ την άλλη σχεδόν κανένα πρόγραμμα του prime time ή σειρά ή ριάλιτι δεν τελειώνει πριν τις 00.30…

Αφήστε που ότι έχει κάνει στο παρελθόν – βραδινό – έχει κοπεί με συνοπτικές ώς αποτυχημένο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. Ο Μουτσινας ειναι υπερεκτιμημενος , για πολλα πολλα χρονια οσα προσπαθησε δεν πηγαν καλα εκτος απο το δεστε τους . Αυτα που κανει καθε χρονο ειναι ανοησιες , κακως ο Σκαι τσιμπησε

Επεισόδιο μεταξύ ανήλικων στο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα – Άγριο ξύλο σε εστιατόριο!

Netflix – Μια γνωστή ακυρωμένη σειρά του επιστρέφει στις οθόνες σας από άλλο “σπίτι”