in ,

LOLLOL CryCry

Άρχισαν τα «όργανα» – Λιγότερο χαβαλέ και περισσότερο info η οδηγία του ΑΝΤ1 στη Μαγγίρα.

Σας έχω γράψει πολλές φορές πως υπήρξε έντονος προβληματισμός του ΑΝΤ1 για το εάν θα πρέπει να ανοίξει η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και λόγω μπάτζετ αλλά φυσικά και για το εάν χωρά μια ακόμη πρωινή εκπομπή στη ζώνη.

  • Για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι μόνο η επιθυμία του καναλιού να εντάξει στο δυναμικό του τη Μαγγίρα η ζώνη ανοίγει… Αλλά με προϋποθέσεις για την συμπαθή ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Μαθαίνω πως ήδη δόθηκε οδηγία, σε συνέχεια των συζητήσεων που γίνονταν κατά τη διάρκεια του κλεισίματος του «deal» πως το καινούργιο πρωινό του Σαββατοκύριακου δεν γίνεται να είναι ένα ψυχαγωγικό πρωινό χωρίς gossip και χωρίς ενημέρωση. Όταν θα έχει απέναντι στο Mega Χρηστίδου με πολλά αποκλειστικά θέματα του κοινωνικού ρεπορτάζ, τηλεοπτικό και gossip και Μάνεση με infotainment στοιχεία.

  • Η οδηγία που έχει δώσει λοιπόν ο ΑΝΤ1 στη Μαγγίρα είναι η εκπομπή να στηθεί κατά βάση στη λογική του Infotainment έχοντας λίγα στοιχεία από το περσινό «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα» του Open που κακά τα ψέμματα 5αρια και 6αρια έκανε στο Open.

Να δούμε λοιπόν αν το νέο team της πρωινής ζώνης του ANT1 τα Σαββατοκύριακα θ’ ανταποκριθεί σε όσα του έχουν ήδη ζητηθεί…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Η Μπετούλα μόνο για φιγούρα είναι, όχι για επικαιρότητα. Το ζει μόνη της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γι’ αυτό και πάντα έκανε μονοψήφια. Βέβαια, όταν δεν ασχολείσαι με την επικαιρότητα, δεν δημιουργείς αντιπάθειες εντός χώρου και κάπως έτσι σού δίνεται η ευκαιρία να ξαναβρείς δουλειά (έστω και μετά από χρόνια εκτός) ως celebrity. Παρουσιάστρια δεν είναι.

  2. Να ρωτήσουν εμάς αν θέλουμε που δεν γουστάρουμε info και ενημέρωση να υπάρχουν μέσα σε καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή.
    Ε αυτό το πράγμα με τις νέες μόδες δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Είναι ρίσκο παίδες η πατώνεις η πετάς.

Κατερίνα Καινούργιου – «Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί»

«Κλειδώνει» η συμφωνία Μπάκου – Καϋμενάκη – Εξάρχου για το «Θέμα» και το «Action 24»