in

OMGOMG WTFWTF

Αράχωβα – Ο ιδιοκτήτης του χάσκι – «Θέλω να πιάσουν το κτήνος που το έκανε»

Ο ιδιοκτήτης του 8χρονου χάσκι που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Αράχωβα, μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, μίλησε στον alpha.

Ο Μιχάλης απάντησε σε εκείνους που τον βάζουν στο «κάδρο» ως ένοχο και πώς και γιατί η σορός του χάσκι βρέθηκε σε μία σακούλα σκουπιδιών πεταμένη στην είσοδο της Αράχωβας. Ακόμα ζήτησε να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι και σημείωσε πως δεν θα τον εκπλήξει ότι πρόκειται για πρόσωπο από το φιλικό ή συγγενικό του περιβάλλον.

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο» είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

Ο Μιχάλης υπογράμμισε ότι στις σακούλες που είχαν βάλει τον Όλιβερ, βρέθηκαν και τα απορρίμματα της νεκροτομής. «Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… cut… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο T-live.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μαριάννα Τουμασάτου – «Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, με παράτησε αιμόφυρτη και λιπόθυμη στο αμάξι πεταμένη»

Δανάη Μπάρκα – «Με έφτανε στα άκρα μου, δεν ήξερα τι να κάνω! Να βγω με θυμό και να πω, χαλαρώστε;»